Livsstil

Jag är en idiot, julshopping och middag hos vänner

Det nya är att se ut som en clown istället för tomte på julafton.

Jag är en idiot. Jag tänkte i slutet på förra veckan att någon dag innan jul kan jag fixa skägget istället för att raka av mig det. Jag vill inte ha långt skägg, men jag tycker det är snyggt och att jag klär i fixat kort skägg, så en tid strax innan jul borde ju inte vara några problem att få. Kanske inte om man bokar i tid, så i går när jag satt och skulle boka tid hos den jag gått till de senaste gångerna så visar det sig att han har stängt fram till slutet på nästa vecka? Hur fan tänkte han där och hur fan kan man göra så och låta mig gå ofixad i skägget?  Det var ju bara till att börja googla och alla hade fullbokade och de jag vill testa hade tid om tidigast 14 dagar. Efter mycket om och men så fick jag ett svar via en facebooksida att dom hade tid i dag kl 12.30.  Fantastiskt men så jävla nervöst att gå till en ny.

Jag önskade att få korta ner skägget över allt, snygga till kanterna i ansiktet och halsen med kniv, samt runt läpparna som dom alltid gör och under läppen bredvid “get tofsen under underläppen” samt att göra en skinfade på sidorna och nacken och absolut inte röra det övre håret. Jag fixar fick jag som svar. Swish sa det med trimmern och han trimmade för högt upp så nu var skadan redan gjord och det blev en helklippning och han förstörde det snygga som Ginnan fixat till .. Jag gick där i från med svansen mellan benen, kokande och så besviken och kände att han uppenbart tyckte att man ska se ut som en clown på julafton istället för en tomte. Skjut mig.

Jag hämtar upp Wanda då jag skulle hänga med henne och handla julklappar. Total kaos i trafiken och halva Malmö var på emporia. Det inhandlades julkappar och sen när vi ska handla den sista på annat ställe så får man vara fräck i trafiken som alla andra för att få en parkeringsplats. Wanda tjoar i bilen att en man inte ska ha en så stor bil eftersom han inte kan hantera den, en annan gående tycker jag ska chilla med gasen och bilen haha. Fantastiskt haha!

Kamphunden har fått komma ut och nu ska jag slå in julklappar eftersom jag ska på julfirande hos syrran och Mattias i morgon kväll. Och ikväll kl 17.30-18.00 ska jag och kamphunden vara hos Wanda och Tommy på middag och tydligen är det mjukisbyxor som är dresscode ikväll.

Lördagen sprang iväg och nu väntar en lugn och mysig kväll med vänner. Bara sjömannen som saknas så hade det varit helt perfekt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.