Livsstil

Status

T-shirt är i från Jerone.se och uppger du Tommytott i kassan får du 20% på hela köpet!

 

Mår: Jag mår bra, helgen har sprungit iväg alldeles för snabbt men jag känner mig taggad för en ny vecka. Jag känner mig stark i kroppen och värken har jag under full kontroll känns det som.  Att jag nu när det närmar sig avmönstring har en extremt saknad, längtan och en känsla att jag hatar ensamheten här hemma är bara positiv .. Bara ett få tal dagar kvar så mår jag som en prins.

Chanel: Hon äter, sover, är alldeles för närgången men verkar må bra. Haltar lite då och då efter en misstänkt överansträngning. Tanten är som sagt 9 år och kanske inte bör få rycka och springa runt i 190 och sedan hoppa ner från stolar och soffor i världens fart. Men allt är under kontroll och bevakning. Ibland funderar jag på om det är uppmärksamhet, för  idag när hon träffade Dino så var tanten som en valp igen och inget tecken på hälta.  Men nu ikväll är det ont i ena frambenet. Hjärtat !

Sjömannen: Han jobbar och sliter och jag är så oerhört stolt över honom och snart kommer han hem. Onsdag. Äntligen.

Träningen: Vet ni vad ? Jag har kommit gång med träningen igen , i alla fall denna vecka och det är kanske därför jag känner att jag känner mig starkt och har värken under full kontroll. Jag har fått in 3 ordentliga powerwalks, en lugnare promenad i dag och ett superlätt pass på gymmet som gav mig sjuk träningsvärk. Jag har verkligen lyssnat på kroppen denna vecka och även fast det låter som mycket träning så har det varit extremt lugnt majoriteten av träningstillfällena, jag har helt enkelt lyssnat på hur jag känner mig i kroppen och tagit en promenad när jag känt att det skulle vara skönt att träna. Nu ska jag bara bibehålla och få in 1-2 pass på gymmet nästa vecka och även promenader.  Hur bibehåller man inspirationen och motivationen? Tell me.

 

Vilka gym i Malmö har större utbud av mindre och lättare skivstänger?

Kosten: Jag kämpar verkligen med kosten. Jag är oerhört slarvig med maten och ibland äts det bara 1 gång per dag. Jag vet, det är inte bra för min IBS mage. Men jag kämpar på och har denna veckan även skött kosten riktigt bra. Ingen alkohol alls, för mycket koffein ( vilket inte är bra men gott ) och ätit frukost varje dag .. vilket jag inte gjort på flera , flera veckor mer än någon dag då och då.  Jag har börjat med proteinpulver och kör även på glutamin 2-3 gånger per dag för magen och jag upplever att det hjälper massor. Äntligen.

Mål: Att bibehålla träningen minst 3 gånger i veckan och därmed sköta kosten. Äta regelbundet och ofta och bli av med bullmagen och få magen och gumpen att må bättre. Att avlasta lederna och stärka musklerna. Ett bättre inne gör att utsidan strålar ännu mer. Denna helgen har verkligen varit en helg där jag dragit ner på tempot. Jag har alltid haft 1000 bollar i luften,vill alltid ha något att göra och inte bara ta dagens som den kommer och  tillåta mig att ligga i soffan och inte behövt massa planer, att öva på att inte göra något går bättre än vad jag trodde. Vissa saker gör jag ändå som att fotografera till bloggen, just för att det är något jag brinner för och att jag jobbar en hel del med sociala medier. Keep it gooing Totten.

Nu:  Jag ler och känner mig stolt över mig själv. Har tagit ett fotbad i skurhinken haha <– man tager vad man haver. Varit ute på promenad med Chanel och ska snart inta min kvällsdrink med glutamin för magen och göra mig klar för natten. En bra vecka och en lugn helg är nu över och jag känner mig redo för en ny arbetsvecka. Dessutom sträcker jag på mig lite extra när gamla kollegor från bup hör av sig att dom saknar mig. Jag saknar er oxå guys.  Så nu ska jag avsluta här och sätta punkt för denna veckan och helgen, slappa i sängen framför tv innan det är tid att sova, klockan ringer 06 i morgon bitti.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.