Livsstil

Att inte lyssna på kroppen, nattjobb och julklapp till mig själv

Okej, att hålla humöret och modet uppe är något jag sedan 2 år då jag fick värken har varit rätt duktig på , eller blivit bättre på att försöka lära mig. Men nu jävlar är det inte lätt. 2 nätter med dålig sömn och i att inte lyssna på kroppen alls gör ju att värken blir värre och ja, i dag fick jag plocka fram mina handledsskydd som jag inte behövt använda på 6 månader, för att jag har lyssnat på kroppen .. Så nu är det som det är och jag måste ta mina värktabletter som jag helst inte tar!

I dag var vi en runda till Fields. Ett köpcentrum i Danmark för att handla lite som vi tidigare bestämt och i går sa både jag och sjömannen att vi skulle kolla om favorit deo´n när vi ändå är där, men tyvärr hade dom den inte på Bilka, men massa annat hade dom. 17 kg kött kom vi bland annat hem med, tvättmedel, vin och annat smått och gått. Inne på matas hade dom deon och där köpte jag även parfymen ovan som en julklapp till mig själv. Vafan, jag köpte ju för fan julklapp till mig själv i går oxå för  ett par tusen som jag hämtar hem på måndag eftermiddag. Jaja, nu doftar jag i alla fall gott framöver. Men bara för det kommer sjömannen inte undan, han ska få köpa MK Parfymen jag vill ha!

Jag har försökt vila nu i eftermiddag, men värken är skit så ca 30 minuters sömn fick jag. Jag får köpa energidryck eller hinka kaffe som om det inte finns någon morgondag, men det ska nog gå bra. Nu blir det vila resten av kvällen här hemma. Om en stund kommer syrran och Matte hå. Vi ska käka fläskesteksmackor/pannbiffsmackor innan jag drar på jobb och resterande av gänget ska faktiskt spela bingolotto nu på uppesittarkvällen. Sjömannen har inhandlat dubbellotter till sig så nu hoppas jag fan han vinner. Jag har sagt att hälften av det han vinner i pengar ska in på mitt konto – så bäst du vinner 😉

Och med det vill jag önska er alla en fantastisk Lillejul. Glömt inte att ni är fantastiska precis som ni är!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Henrik Olsson 24 december, 2016 at 02:59

    God jul! 🙂

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.