Livsstil

Kamphuden är hemma, en dag kvar och en dags ledighet

Kamphunden är hemma igen!

Tisdag och jag har stämplat ut för en dags ledighet samt hämtat hem våran älskade lilla kamphund som har varit hos syrran för en natts sleepover. Hon är lite nere i dag och har varit lite låg hela dagen verkar det som, tydligen säger syrran att hon har tramsat med maten och fisit som satan under förmiddagen haha. Tänk er hundfisar och en gravid kvinna som är extremt känslig för dofter  .. jag dog av skratt.  Men min älskade lilla kamphund har nog haft lite ont i magen i dag och inte mått så bra, men nu är hon hemma hos pappan igen och jag är i alla fall glad och jag tror kamphunden är det med även fast det kanske inte ser ut som så på fotot här ovan haha!

Jag vet inte riktigt vart jag fick alla energi i från när jag kom hem från jobbet, utan här har jag vikt tvätt, kört i gång en maskin med disk och knäckt en nocco och sitter nu här och slappar. Ska gå igenom mailen innan jag tar ut kamphunden på en liten runda.

I morgon kommer sjömannen hem och jag ska ha lite kvalitetstid med syrran på dagen, hon vill bjuda på lunch som tack för gravidfotograferingen, jag ska hinna köpa sjömannens födelsedagspresent så den är hemma innan han kommer hem då han fyllde år och spenderade den till sjöss, men något ska han få av mig och kamphunden ( utöver mig  på kväll ) haha! Jag skulle behöva handla hem lite mat och hämta ut ett paket som ligger och väntar .. så min lediga dag kommer minsann vara planerad till max.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mettan 3 oktober, 2018 at 12:01

  Hej Tommy.
  Jag har aldrig kommenterat men följt Dig länge efter att jag fann Dig via Fnulan’s blogg.
  Tycker Din blogg är väldigt trevlig att följa, då Du skriver om både högt och lågt, ger härliga skratt (min make har satt kaffet i halsen mer än en gång 😂) men även om tänkvärda saker som ger eftertanke.
  Icke att förglömma är Dina fina foto och det här fotot på Dig och Kamphund en är otroligt vackert.
  Jag har också fibromyalgi plus lite annat “trasigt”…men det ger mig inspiration att följa Din vardag och fest.
  Ha en riktigt fin dag och en härlig afton med Sjömannen🌞
  Kramar Mettan i Mö med make och vår 4-fotade lilla vovve Zezzan

  • Reply tommytott 3 oktober, 2018 at 20:05

   Tusen tusen tack för din fantastiska och värmande kommentar, det värmer enormt mycket.

   Haha, härligt att höra att även maken fått sig ett par skratt. Just nu känner jag att jag inte kan inspirera och delge så mycket skratt och känner att jag tappat bort mig lite , även fast jag jobbar febrilt på att hitta tillbaka till att kunna och våga dela med mig av saker i livet som förr.

   I mö? Är det Malmö eller vart ligger MÖ ? Haha !
   Kram

 • Reply Mettan 4 oktober, 2018 at 09:32

  Tack för Ditt fina svar.
  Jodå, det är i Malmö…jobbade inom flyget (operativt) i många år och blev väl lite “skadad” av alla förkortningar där, haha😂

  Läste att Du inte mår bra och vill skicka många varma krya-på-Dig-kramar🤗

  Nä, man kan inte vara på “topp” alltid men det är just det som är det fina med Din blogg, den innehåller allt👍

  Jag har inte Facebook el Instagram så jag blir lika glad varje gång Du gör ett inlägg här på bloggen😃

  Ha’t superbra och var rädd om Dig och Din familj🌞

  Kramar Mettan, i Malmö,fniss😄

  • Reply tommytott 4 oktober, 2018 at 10:33

   haha, tack .. misstänkte Malmö, men man vet aldrig, kan ju finnas något ställer i skåne som heter MÖ som jag missat 😀

   Ha en superfin dag du med!
   Kram

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.