Livsstil

1 dygn i stugan, brända schnitzlar och gymmet

Ett dygn i stugan.

Tiden den bara springer iväg och i går efter jobbet så körde jag hem och packade ihop lite snabbt för ett dygn i stugan. Tanken var att jag skulle vara där hela helgen, men sjömannen är fortsatt till sjöss så jag har tagit på mig extra pass och jobba lite extra när han ändå inte är hemma. Så det blev ett dygn i stugan med små fix och bara vara och kolla till plantorna. 2 gurkplantor hade dött och 2 tomatplantor som vi var osäkra på om dom skulle överleva redan när vi köpte dom mådde inte så bra. Men resten växer och frodas och självklart när jag skulle ställa ut de gigantiska tomatplantor lyckas jag knäcka en stängel. Helvetes jävla idiot.

Annica hörde av sig och undrade om vi skulle ses i går kväll när jag var i stugan och det var ju trevligt. Jag tog en promenad bort till henne med kamphunden och sen tog vi en promenad  tillsammans och hängde hos mig. Käkade tapas och snackade skit. I dag klev jag upp efter en sovmorgon och så packade vi ihop och körde till lägenheten. Det behövs ju tvättas och skötas här hemma med så det fick det bli.

I dag var det nära att våra brandvarnare satte i gång. Jag brukar vara bra på att multitaska, men idag gick det inte lika bra och uppmärksammade rök i hela lägenheten. Schnitzlarna brändes och ett tips till mig själv och andra är, sänk värmen på plattan haha.  Så dagen har bestått av att handla, tvätta och ikväll var jag så uttråkad och scrollade igenom sociala medier, det hände inte mycket där och så såg jag andra som var på gymmet och tänkte, nu får det fan räcka och svirade om till träningskläder och drog iväg till gymmet. Fantastiskt skönt att få svettas, det ömmade rejält i lederna och jag får skylla mig själv som legat på latsidan. Ledarna behöver träningen och min kropp behöver det för att orka med mitt tempo. Så nu ska jag försöka få in ett par pass till i veckan och just nu är det fokus på lätt träning, mycket kondition i kombination med lätta vikter vid styrketräningen för att inte lederna ska gå helt loco och göra mig liggandes.

Så nu är kamphunden rastad för natten, jag har duschat och lagt mig i sängen och bråkar med tv. Hämtade datorn och har ställt larmet, i morgon ringer klockan vid 05 för ett extra pass på jobbet. Min 3 dagars ledighet blev i stället 1 dags ledighet.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Gullwi 2 juni, 2019 at 00:44

    Slit inte ut dej.
    Moster

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.