Livsstil

Strawberry daiquiri

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fredag och jag har hunnit träna, x-antal promenader med kamphundarna, tvättat, dragit fram soffan och dammsuga där , lord haver mercy , hade jag inte tagit tag i detta nu hade de små jävla råttorna hoppat på en, dom var ju fasiken nästan större än kamphundarna och då är dom fan stora.  Jag har hängt lite med syrran, burit upp saker på vinden och börjat möblera om på kontoret och gjort ännu mer kaos där inne.

Så ja, i morgon har jag att göra där inne och bli mer galen då jag inte vet vart jag ska göra av sakerna och hur jag tycker vi ska ha det där inne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag har fått i mig biffstroganoff till middag, en kaffe och fortsatt gå igenom mailen. Det har trillat in en hel del roliga mail den senaste tiden och jag har varit lite lat , i dag mellan städningar, torkat hundskit ( magen har blivit bättre nu under dagen/kvällen) och rensat och promenader med kamphundarna så har jag hunnit med massa jobb relaterat och ser fram emot vad som komma skall.

Så nu har jag hällt upp ett glas med Strawberry daiquiri, spelar musik och ska fortsätta svara på lite mail, mysa med kamphundarna och bara vara och fortsätta planera min 30 års fest, antalet får minskas då jag ska ha festen hemma och inte vill ha något superstort.. Men någon jävel blir väl kränkt över att dom inte får komma, men dom får se sig i röven tills dom blir glada igen .. . Man behöver sånna dagar med och ja det är mycket jobb framöver så jag känner inte för att hitta på något särskilt denna helgen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.