Ett hälsosammare jag

Magvärk, sovmorgon och promenad

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godförmiddag mina hjärtan! Jag har sovit dåligt i natt för vet ni vem som fick sinnesjuka magsmärtor efter Strawberry daiquiri´n i går? Jo JAG!  Så jag hade lite svårt att somna men jag somnade och har tagit mig sovmorgon i dag, vilket var oerhört skönt.

Morgonkaffet med rismjölk är nere, 2 koppar och jag har bestämt att jag ska köra ett par veckor utan vin och massa skit för att se om min mage kan lugna ner sig lite. Den har varit ur balans de senaste månaderna  och ja, det är fan inte roligt.

Så nu har jag fått på mig träningskläderna , ska dricka upp de sista kaffet och sen ska jag leta upp ett par skor som jag kan gå i. Vi glömde ju promenad skorna i husvagnen och jag och syrran ska ut och gå nu. Jag tar med mig kameran.  Så tid att skynda sig, hon har väl vattnat blommorna klart snart och står och stampar där hemma haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Mystjejen 18 juni, 2016 at 11:56

  Hej fina 🙂
  Ha en fantastisk dag och njut!

  Kram från Anneli
  (Mystjejen)

  PS. Vill gärna tipsa dig om denna sida http://www.hejmage.se
  Jag har även köpt boken och den kan jag varmt rekommendera. Fungerar inte magen så fungerar man inte själv.

 • Reply Anki Viktorsson 18 juni, 2016 at 12:04

  Du e för rolig det e ju bara o komma ner o hämta dom😂😂😂

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.