Livsstil

Fredag, kass mage på kamphund och städning

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gizmo måste verkligen vara i famnen – konstant! Kan jag söka sånt där arbetstidsbidrag hos arbetsförmedlingen tro? Det verkar ju vara populärt som arbetsgivare att kräva det 😉

Jag somnade tidigt i går och vaknade vid 21.30 av att sjömannen ringer och frågar, sover du?! Efter träningen, middagen och duschen och promenad med kamphundarna så tänkte jag att vafan, jag lägger mig på sängen med de små liven en stund och kollar på tv. Det var väl vid 19 tiden. Och ja jag hann nog fan bara starta tv innan jag somnade. Gick ut med de små efter att jag pratat med sjömannen och sen somnade jag om igen. Vaknade vid 00.30 och kunde inte somna om direkt, men efter en stund sov jag igen och vid 8 klev jag upp .

Morgonen har bestått av att torka skit, utfodra kamphundarna, köra i gång en maskin tvätt, torka skit och rasta de små liven. Och det tog sin tid då Chanel är jätte dålig i magen och skiter som fan. Undra om det är fodret? Jaja, hon har fått lite goda magbakterier så vi får väl se om det ger med sig, hon är ju som sin pappa, känslig i magen så det är nog för att vi testar nytt foder, men seriöst, det är fan inte kul att när man väl torkat upp så ser man henne kröka rygg någon annanstans. Ger det inte med sig får jag helt enkelt kontakta vet.

Jag har försökt göra en latte, men med rismjölk fungerar det inte. Så det blev en stor vanlig kaffe. Det blir en till kaffe strax och till det blir det nytt crawing – riskakor med jordnötssmör. Fan mitt jordnötssmör är snart slut så måste handla nytt och bananer måste jag oxå ha. Satan vad gott det är. Sen blir det en runda till gymmet och hem och ta hand om lägenheten, för herregud vad här ser ut.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Marie 17 juni, 2016 at 11:39

  Oh skönt att städa, behövs här med, jag gjorde lite igår, men det är då tvätt överallt. Srygt då hundarna har kass mage, det blir så oroligt och ev spring på nätterna

 • Reply Petter lydemar 17 juni, 2016 at 11:39

  Underbar kombo med dålig mage och städning☺. Hoppas det blir bättre och att vanilj latten var god😊

  • Reply tommytott 17 juni, 2016 at 11:41

   Tack Petter, det är helt underbart med den kombon när man städat ett ställe så får man ju börja om så man slipper ju fundera på vad man ska göra i dag haha! 😉 Latten var god som vanligt! 🙂

   Hoppas du får en fantastisk fredag och helg, är du till sjöss? 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.