Livsstil

Annandag påsk, kvällsjobb och en tung vecka

En tung vecka.

En söndag på en måndag för  många. Många av mina kollegor har ledigt även i dag men jag är uppe , hundarna har varit ute, jag har duschat och vi har fixat kaffe. Sjömannen har bokat flygbiljett till i morgon och jag laddar upp för ett kvällspass. Det är annandag påsk och många njuter av långhelgen dom är ledig.  Jag gjorde en miss vid schemaläggningen och kör första av tre kvällspass i rad.

Det blir en intensiv vecka, en tuff vecka då sjömannen åker på jobb i morgon igen. Jag hatar påmönstringsveckan men är glad att jag har kvällspass de första dagarna han är borta, för dagarna känns inte lika  .. ensamma då. Men jag ska nog förhoppningsvis få dagarna att gå ändå och de lediga dagarna tänker jag att jag ska försöka hänga i stugan med kamphundarna.

Men nu, dricka kaffet och fixa lite här hemma inför veckans första arbetspass. Det är jobb måndag-fredag denna veckan.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.