Livsstil

Sunday

Minimalt med sömn.

I går kväll blev det bara ett par mackor, en promenad med kamphunden när jag kom hem och sen la vi oss och kollade lite youtube innan jag somnade. Kamphunden väckte mig ett par gånger i natt, både genom att kräka i sängen och gnälla som fan då hon ville ha vatten i omgångar och detta resulterade ju i att hon behövde komma ut och kissa, men fröken var så jävla kissig så när jag just fått på mig kläderna så sätter sig fröken på matten och kissar. Jag la av ett skrik i falsett , torkade, tvättade och hällde ättika på mattan där hon kissat.  Jag tog ut kamphunden kl 03 muttrandes och trött som fan gick vi rundan och jag höll på kvävas och hostan.  Jag hade lust att skälla på fröken för att hon kissade på mattan, men det hjälper inte och hon kan inte rå för att jag inte är snabb nog att få på mig kläderna.  Jaja .. förhoppningsvis händer det inte fler gånger.

Söndag kväll på jobbet.

Jag är så trött i dag så jag funderar på om jag skulle behöva både nocco och kaffe intravenöst. Denna hostan kommer ta död på mig och jag får ju knappt sova. Så fortsätter det mycket längre så måste jag nog uppsöka en läkare och få hjälp med denna hostan, för nu orkar jag fan inte hosta mer. Jag vill ha energi till att ta långpromenader med kamphunden, gå Pw´s och vara den  bästa av mig själv på jobbet. Värken från i går har lagt sig lite i benen även fast det är en plågsam lättare värk som gror i benen hela tiden.

Annars rullar livet på, en maskin med disk har jag kört i gång, jag har dammsugit och ångat mattan och hoppas den blev lite renare efter nattens olycka. Och nu ska jag vattna blommorna, snacka lite med dom och ge dom lite extra kärlek innan jag ger mig iväg för ett kvällspass  till .. tisdag och en ledig dag, du får gärna komma helst i går haha!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.