Livsstil

Roadtrip, sista lediga kvällen och rensning i garderoben

Annica hämtade mig vid 17.20 och vi skulle över till Köpenhamn på roadtrip. Sjömannen valde att stanna hemma hos kamphundarna då han inte delar mitt och Annicas intresse för ormar. I dag lyckades vi köra från punkt A till punkt B utan att köra fel, men det var väldigt nära ögat där på motorvägen när det gick från 2 filer till 4:a, men Annica är snabb i ratten och bubblan stabil på vägen och jag skrek som en liten flicka .. igen haha!

Annica hämtade hem 2 nya ormar som var så jävla snygga. Lite avundsjuk börjar jag faktiskt bli på hennes samling med trynsnokar, men hej .. jag får ju hjälpa henne massor och i Maj månad flyttar hon ju hem till Malmö igen så då blir det ännu bättre.

När jag kom hem vrålar sjömannen – Jag har hittat dina polotröjor och den vita med dragkedja och en helt ny t-shirt från Zara som är din, med prislappen kvar. Alltså, min man är fan guld värd.  Jag drar på road trip och han får ett ryck av att rensa ut bland våra kläder i garderoben.  Våran garderob är fan sjuk, halva hyllplan och vi har massor med kläder. Så här snyggt har det aldrig varit bland våra t-shirts och aldrig så få t-hirts heller. Nu rensas det det och det vi inte använder kommer vi slänga, ge bort eller skänka till secondhand. Vår rensning it is – välkommen vårfeeling!

En snabb uppdatering här. Nu ska jag hjälpa sjömannen rensa och vika kläder och välja vad jag vill ha kvar innan vi myser ner oss i soffan framför tv´n. Ledigheten är över och 4:a dagars jobb väntar. 1 kvällspass och 3 dagpass.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.