Livsstil

Sunny thursday

Godmorgon fina ni. Hur har ni det ? Här rullar livet på och jag somnade snabbt efter att jag kom hem från jobbet i går. Det är en intensiv period på jobbet just nu så sömnen är verkligen guldvärd.  Jag förstår dock inte varför jag fortsätter att vakna mellan 5-6 på mornarna när jag ska jobba kväll , visst det är skönt att somna om , men kan jag inte vakna den tiden när det väntas ett morgonpass? Nej då jävlar är jag världens tröttmössa och har så sjukt svårt att ta mig upp.

Solen den strålar, morgonrundan med kamphunden är fixad och självklart tramsar hon med maten i dag. Varför äta när magen låter som fan? haha. Jaja du får tramsa och äta när du känner för det. Så i stället för att tramsa med henne och försöka få i henne mat fixade jag frukost till mig själv. I dag blev det Kaffe, en grön protein smoothie och riskakor med barebells Hazelnut cream. Ska bli spännande att smaka och se om det är något för mig.

I dag blir det andra dagen med vila för mig efter träning  måndag och tisdag. I helgen tänkte jag försöka få in ett 3:e pass. Det känns bra i kroppen, träningsvärken i benen har smugit sig på och visar sig och jag kämpar på med att få i mig en bra, stadig och proteinrik frukost och Smoothie verkar vara något som jag fixar på morgonen och i dag adderar jag riskakor. Heja mig nu laddar vi kroppen med protein,koffein och nikotin inför kvällens arbetspass.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.