Livsstil

Svart bälte i shopping

När det shoppas mer än vad som är planerat.

Jag och sjömannen drog iväg till Löddeköpinge för att kolla på ett par fälgar så att vi kan införskaffa vinterdäck och köra safe i vinter, det blev ett köp och nu är det bara vinterdäck som ska köpas och monteras på fälgarna sen är vi good to go. När vi ändå var i Lödde så passade vi på att kolla in centersyd där vi inte varit på länge. Det blev shopping både där och i Malmö.

Det blev shopping på Stadium outlet och man kan tro att jag är sjuk då jag aldrig och då menar jag aldrig köper mjukisbyxor och sällan använder mjukisbyxor. Men i dag hände det, varsitt par mjukisar till mig och sjömannen ( ni ser mina på bilden ovan )  och 2 nya polotröjor till mig. Sen handlade vi en gjutjärns gryta och nya redskap. Drog till Malmö och hälsade på svärmor och lämnade av fälgarna hos henne tills vi införskaffat nya däck som ska monteras.

När vi ska köra hem ska vi bara stanna på Eko hallen för att handla lite godis till kamphunden. Det där med att bara handla till kamphunden gick ju inte så bra, utan vi kom ut med nytt knivset med tillhörande block, nocco samt lite gott tills ikväll. Jag passade på att handla snus med.  Innan vi kom hem blev det ett stop på Ica för att handla det kvarvarande som behövdes till kvällens middag, på ica däremot handlades bara det som skulle handlas. Duktiga pojkar.

Nu blir det bara slappa i soffan innan jag ska fixa lite här hemma inför att syrran och Mattias kommer på middag. Hur har ni det i dag? Vad gör ni för något?

P.s Byxorna är asasköna så jag måste nog inhandla ett par extra. Tänker mig att jag kan ha dessa även när jag drar iväg och tränar. För ja, jag ska köra i gång med träningen igen. Jag kommer få skämma ögonen ur mig nästa gång jag är hos läkaren och pratar om min fibromyalgi, för jag har inte tränat på evigheter.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.