Livsstil

Vad vill man ha i en blogg 2017

Torsdag kväll, det är svinkallt ute och jag har 2 kamphundar här hemma som gör mig mer gråhårig och tunnhårig än vanligt. Chanel ska troligen börja löpa och ger sig på Gizmo så han “skriker” som aldrig förr. Jag har nu i 2 dagar funderat ett tag varför Gizmo låter så jävla mycket och när jag väl hittar honom så förstår jag varför han skriker, en kåt kvinna som rider på en? Ja då hade väl vilken bög som helst vrålat för kung och fosterland.

Men nu var det ju inte överkåta kamphundar jag skulle skriva om, utan mer vad vill man ha i en blogg 2017? Här ovan ser ni, delar av min blogg och den kamera jag äger i dag. Nu blir ni nog fundersam och tänker, men du har ju en systemkamera som du köpte i hösten 2016? Det stämmer att jag köpte en systemkamera, en Nikon D7100. Den finns inte kvar längre , då jag sålde den p.g.a uppstart av reptilintresset igen och just för att jag faktiskt, med handen på hjärtat saknar en FX kamera. Alltså, en fullformatskamera. 2016 var året jag avslutade mitt företag som fotograf, sålde min älskade följeslagare Mr Nikon då jag p.g a diverse anledningar var så fucked up med att folk var så snåla så dom skrek när dom sket vid fotograferingspriser att jag tröttnade och därmed sålde av min älskade kamera.

Självklart ångrade jag mig men försökte intala mig själv att jag inte , då jag inte hade företag längre och inte fotograferade på den nivån längre att jag var i behov av en fullformatare. Men vet ni? Jag saknar att ha en fullformatare mer än någonsin och ska 2017 försöka införskaffa mig ett nytt proffshus, för att återigen ta upp fotograferingen, för att jag saknar det och för att jag vet att med en fullformatare kan jag utvecklas , som jag vill.

Men nu var det inte kamera vi skulle snacka. Utan mer av vad vill man se i en blogg 2017?  2016 var ett bra bloggår och självklar har jag visioner, drömmar och mål med bloggen. Men jag är lite sugen på att höra vad ni tycker, vad ni förväntar er? Krävs det bilder med kvalitet av top notch här i bloggen? Eller är det mitt sett att förmedla en text som är a och o? 2016 är ett år jag känner att bloggen växte , många nya läsare tillkom och en del gamla försvann och många nya ratade och hatad mig.

2016 var även året då jag känner att jag tappade lite av mig själv, texterna från hjärtat, från att vara mig själv. Det är något jag vill få in i bloggen igen, men även lite nyfiken på det här med kvalitet på bilderna? Duger mobilbilder eller vill ni ha top notch som jag majoriteten av min blogg-karriär haft? Jag vill ha med er, få er mer delaktig och få veta vad ni önskar, tycker och längtar efter att få se. Ni har nu chansen , att här i kommentarerna eller i delningen på bloggens facebooksida lämna en kommentar om vad ni önskar mer av.

Jag har oxå tappat det extremt mycket att skriva inlägg rörande HBTQ-ämnen. Vilket jag vet har varit uppskattande och det var en av de inlägg tillsammans med min öppenhet och ärlighet som drog läsare, är det något som önskas mer?

Självklart vill jag få bloggen att växa, att jag får något tillbaka för allt slit jag gör, inget jag kräver, men visst hade det varit kul. I dag jobbar jag nästan dagligen med bloggen, fixar tävlingar till alla mina fantastiska läsare, så att ni hjälper att dela inläggen som delas på bloggens facebooksida Tommytott gör mycket och betyder extremt mycket!

Följ gärna bloggen på:
Facebook: Tommytott
Instagram: Tommytott

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Margareta 6 januari, 2017 at 00:00

  Jag skulle gärna läsa mer om o se mer bilder på din kamphundsmaffia! Alltid kul med hundinlägg i bloggar när man själv jobbar med hundar. Jag tycker att mobilbilder är helt okey, det är ju motiven på dem som är det viktiga! God fortsättning förresten, nu ska vi ha oss ett riktigt bra år!!!

  • Reply tommytott 7 januari, 2017 at 09:10

   Tack så mycket. Mer inlägg om kamphundarna ska jag försöka få till! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.