Livsstil

Sista kvällen, många tankar och beslut att ta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så mina vänner. Jag har varit lite off, men det beror inte på att jag inte orkat bloggat utan för att det är mycket att göra just nu och att jag faktiskt valt att spendera all min tid med sjömannen och så lite tid som möjligt vid datorn. Ikväll är sista kvällen sjömannen är hemma och i natt, asatidigt imorgon bitti ringer klockorna och det är tid att få på sig kläderna, rasta kamphundarna och göra sig klart för att lämna sjömannen vid tåget för vidare transport för 14 dagar till sjöss. Det suger fruktansvärt, men jobbet kallar även för honom och jag ska börja jobba 05.30 ?!

Jobbet flyter på, jag trivs som fisken i vattnet och det cirkulerar extremt många tankar i mitt huvud. Det pratas sommarsemester och jag vet helt ärligt inte vart jag jobbar i sommar. Tänk vilka jävla ilandsproblem man ligger inne med. Somliga har inget jobb alls och sliter håret av sig för att få ett jobb och en annan sliter håret och blir gråhårig och tunnhårig p.g.a att jag inte vet vilket jobb jag ska välja att stanna kvar på ?! Säga upp mig och köra all in på ny bana, eller gå tillbaka till psykiatrin haha!  Tur att bekymmerna inte är värre än så , men jag jag följer nog vad hjärtat och kroppen vill!  Så ja, ett beslut ska tas men jag har fortfarande drygt en månad kvar att bestämma mig .. Även fast jag idag har ett hum om vad valet blir!

Så jag lever, jag har fortfarande inte köpt en ny bil och jag kämpar med en ihålig jävla förkylning. Näsan öppnar sig då och då som värsta vattenfallet, men livet rullar på, jag är lycklig som fan och inatt kommer jag gråta floder när jag lämnar sjömannen .. Men det tar vi då, för ikväll blir det bara trycka in mat i huvudet och sen spendera resten av tiden i sängen med sjömannen .. Hej nakengymnastik.!

Hur har ni det ? Ni lever och har hälsa i behåll va?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Annelie 23 mars, 2016 at 07:58

  Jo det ska gudarna veta att jag lever….värk från HELVETET , så hej säng…du är min bästa vän nu för tiden. Men idag ska jag trotsa värken och ge mig ut till Lidl på elskotern en sväng.

  Jag skulle välja det jobbet du känner YES för….känner du likadant för båda….ja då är valet rätt.
  Det jobbet som är bäst för din värk.

  Kram Annelie i Trelleborg.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.