Hem och Inredning

Tavlor – Posterstore

Våren är här på riktigt och det ger inte bara värme känslor utan även känslor att göra om hemma. Jag vill ha nya möbler, nya inredning och jag börjar lite smått med Affischer och Posters med tillhörande guldramar.  Jag valde lite olika motiv , både i färg, svartvit och en affisch färg.  Jag var lite osäker på om jag tog rätt storlek 50×70 med tanke på att när jag satt och klickade runt och hade beslutsångest, var jag ju tvungen att springa mellan rummen och kolla placeringar och hur jag önskar det ska se ut.

Jag är galet nöjd med resultatet och kommer inom ett par veckor ( någon månad ) visa bättre foton, med mer helhet över rummen. I dagsläget väljer jag att inte göra det då jag bara är i fasen att göra om och byta ut inredningsdetaljer. Våren, du är så välkommen.

Nu kommer nästa dilemma. Ska jag beställa lite fler prints ? Här om dagen när jag satt och kollade inspirationsbilder och letade inredning så kom jag över foton där man gjort en tavelvägg av prints. I need that in my life.

Självklar har jag tillsammans med poster store ordnat ett rabattkod till er som vill beställa hem lite posters och prints.
Uppgerabattkoden: tommytott i kassan när du vill betala så får du 15% på din beställning.
Rabattkoden är giltig fram till Tisdag den 28:e Mars.
*Rabattkoden gäller endast prints och Affisher, den gäller inte på ramarna. 

 

Inlägget är i samarbete med Posterstore.se

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.