Livsstil

TGIM

Hej på er godingar.  Ni anar inte, hur många gånger älskar man att det är måndag? Jo i dag älskar jag det mer än någonsin då helgens arbete har varit tufft , hårt och aggressivt, så denna lediga måndag har verkligen varit efterlängtad och ja jag passar på att njuta av ledigheten då detta är min enda lediga dag på ett tag, för nu kommer jag jobba tisdag till nästa fredag, så är jag osocial och det ekar tomt här i bloggen så vet ni varför haha!

Sjömannen har just duschat, jag har haft egomoment på ballen med kameran. Syrran håller på fixar sig där hemma och ska komma förbi här, vi ska nämligen en runda på triangeln, sen till Dollarstore och sen eventuellt en runda till Eko hallen. Sjömannen behöver nämligen en ny reseväska då när han kom hem i onsdags förra veckan så när han tog första stegen i trappen så gick den sönder, så allt innehåll föll ut och hans parfym gick söndag. Mitt hjärta stannade då jag trodde det var min Michael Kors parfym, men jag klarade mig och fick inte hjärtstopp haha!

Ikväll bjuder jag och sjömannen syrran och mattias på middag, det blir pasta carbonara och bubbel till bögen. haha! Nu ska vi ta och röra på oss. Hörs senare!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.