Livsstil

Friyay, helgjobb och regnhelvete

Godmorgon godingar. Hur många va er går runt med era mentalt störda leenden och har en fantastisk fredagsfeeling och längtan efter helgledighet ? I så fall kan ni skita på er, för jag börjar fredagen med ett kvällspass och sedan kör vi morgonpass lördag och söndag, så ingen helgledighet här inte.

Chanel gav oss sovmorgon i dag och när vi vaknar så smattrar det rejält mot rutorna, sjömannen var självklart tvungen att direkt på morgonen springa på toaletten, jag fick utfodra Chanel och sen ut med henne och det blev en snabb runda för det är ju obehagligt att bli blöt om tassarna. Jag letade paraply men vi har tydligen inga och suckar. Sjömannen ler och säger – mitt ligger i bilen ?! Ja för där ligger det ju fantastiskt bra din lök.

Nu blir det att få i sig rävgiftet, detta snabbkaffe kan vara ett av de vidrigaste jag druckit ( jag vet , gnällröv ) men det är kaffe. Jag måste ner till Nespresso butiken och köpa mig ett par rör så jag kan få i mig en god latte. Jag går och väntar på att få 2 aviseringar av paket som ska komma, men troligen kommer dom när jag är på jobbet och ja .. nu blir det kaffe, lite skön musik och kolla sociala medier  .. och pilla lite på sjömannen.

Trevlig fredag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.