Livsstil

Lördag kväll, storm och bråkiga kamphundar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så är jag hemma från syrran och Mattias. Dom bjöd på hemmagjord kebabtallrik och jag fick självklart fläta syrrans hår inför tjejkvällen hon skulle på vid 18 tiden. Vad gör man inte för att syrran ska vara lite fierce?

Så nu är jag hemma i lugnets vrå. Kamphundarna har fått mat, varit ute i blåsten och jag har hällt upp ett glas vitt. Kamphundarna bråkar om satan och jag har pratat med världens snyggaste sjöman på skype.
Dom har legat stilla med båten hela dagen p.g.a skitväder som gör att dom ej kunnat segla. Jag tycker minsann han kan ta och pallra sig hem i stället.

Resten av kvällen får jag se vad jag hittar på, bara slappar och små pillar på bloggen, skriver lite inlägg och ska svara på mail. Det blir nog att parkera röven i soffan alternativt lägga sig tidigt även ikväll.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Margareta Gabrielsson 5 december, 2015 at 19:37

  Akta så inte huliganligan blåser bort!

  • Reply tommytott 5 december, 2015 at 19:38

   Ja risken är stor haha ! 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.