Ett hälsosammare jag

The fitness box, powerwalk och färskfoder till hund

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagens outfit och nöjd kille som fått hem Juniboxen från The fitnessbox. Och ja, det var ett trevligt innehåll även denna gången och nu är det uppehåll , nästan lite synd så nästa box kommer i Augusti. Men är du sugen på beställa så kan du beställa boxar under sommaren med diverse innehåll från tidigare boxar som vi har fått hem. Innehållet i alla boxarna har varit grymt och jag har blivit mer motiverad att komma ut och träna.

image

3 timmars sömn efter nattjobbet är kanske lite lite och jag funderade på om jag skulle lägga mig och sova eller om jag skulle ge mig ut på power walk när det slutade regna och jag gav mig ut och fick testa mina nya hörlurar från JBL som jag fick av sjömannen när han kom hem. Fantastiskt ljud och dessa blir perfekt när jag ger mig ut på promenad själv och på gymmet. Att få ha högt ljud på musiken och stänga ute verkligheten. Man hör verkligen inget och det visade i dag haha, Felicia hade tur att låten just slutade när hon ropade på mig, annars hade jag fan inte hört henne ! Kul att se dig goding!

Kamphundarna har fått mat och varit ute. Vi fick hem ett paket med färskfoder i dag, kul att testa och variera för de små kamphundarna, så nu ska vi testa färskfoder från Four Friends och se om det är något dom uppskattar. Jag själv ska trycka i mig lasagne som vi hade i frysen och sen ta mig en dusch innan jag gör mig en latte och sätter mig ner och börjar skriva på krönika och svara på lite roliga mail som har trillat in.

Ingen rast och ro för denna stjärtisen inte haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Mystjejen 18 juni, 2016 at 12:03

  Vilken fantastisk skogsbild, helt magisk 🙂
  Kram

 • Reply 95Remona 5 augusti, 2017 at 18:49

  Hello admin, i must say you have very interesting content here.
  Your blog should go viral. You need initial traffic only.
  How to get it? Search for; Mertiso’s tips go viral

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.