Livsstil

Ledighet, bråk med kamphundarna och min andra krönika

I dag körde jag hem från jobbet med ett leende trots regnet. 4:a nätters jobb är nu över och nu väntar lite ledighet från nattjobbet men ändå ett fullproppat schema. Mina planer var i dag att trots att vi glömt våra promenad skor i husvagnen att eventuellt ta mig ut på en promenad rund pildammarna, men det är skitväder och har regnet så jag får se om jag tar mig en runda till gymmet i eftermiddag/kväll. Beror på hur trött jag är, för just nu vet jag knappt vart jag har gumpen haha!

Det här med regn och 3 kamphundar. Lord have mercy hur mycket man kan tramsa för att det regnar/ regnat och det är blött på marken. Det är ju fruktansvärt att behöva bli blöt om tassarna tycket Gizmo som inte riktigt vill gå. Chanel gör sina behov snabbt och ställer sig bedjande och tittar på mig med de där ögonen att det är så synd om henne och Prada, ja hon skiter i vilket, ingen stress för henne och att man blir lite blöt gör inget, bara hon får lunka på och gå Malmö runt innan hon ska skita så är hon nöjd. Jag är mindre nöjd och vrålar på Gizmo att sluta tramsa, att Chanel fan har egna ben och kan gå och att Prada ska sätta fart och skita .. ?  Behöver jag skita så kan jag fan inte vänta, det ska ske pronto – hur svårt ska det vara för de små? Jag orkar inte, speciellt inte när man är trött som ett helt ålderdomshem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min andra krönika i tidningen FibromyalgiNYTT. 

Så har tidningen för alla medlemmar i Fibromyalgiföreningen fått hem tidningen tror jag. Jag har fått hem den och det är lite extra roligt och nervöst att se den ligga där i brevlådan och med vetskap om att , jahopp, där i någonstans finns min nuna på bild och min text med mina ord. Det är lite overkligt men så jävla kul att just jag har fått äran att vara krönikör och dela med mig av min historia och mitt ordbajsande. Nu ska den 3:e krönikan påbörjas och skickas in .. Deadline i början på augusti. Detta kan vara ett av de roligaste uppdrag jag fått via bloggen!  Kärlek!

Nu ska jag dricka upp min kaffe med grädde, mjölken är slut och jag ska ge mig iväg till affären och se mig omkring efter mjölk. Jag ska kolla och se vad dom har för växtbaserade mjölkprodukter och kolla vad rismjölk kostar och testa en sådan och se hur min mage reagerar på det och ifall det går att ha i min latte i stället för komjölk. Sen fick jag sms om att min fitnessbox har kommit och finns att hämtas ut. Lite extra kärlek på en torsdag.

Och ja, herregud vad mycket folk det har trillat in på bloggens facebooksida tack vare ett foto som börjat spridas som jag la upp 2015.  Så till er alla – stjärtligt välkommen hit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.