Livsstil

Regn, tramsiga kamphundar och intervju

DSC_6224

Shit vilket jävla skitväder det har varit hela jävla dagen. Ingen höjdare för oss med hundar som hatar regn, i alla fall Gizmo. Ja han hatar att gå ut så fort det är blött ute och han gör inte från sig ordentligt, så nu fick jag tvinga honom och töserna att vara ute en längre runda .. och ja det resulterade ju i en väldigt blöt husse.

Äntligen kan jag andas ut och faktiskt avslöja vad det är jag har varit tyst om. I dag kl 16 kom det hem en journalist och fotograf för att göra en intervju med mig. Jag var skitnervös men det gick svinbra.. tror jag haha! Inga konstiga ord och jag gjorde nog bra i från mig. Vilken tidning det är kan jag inte säga ännu men jag lovar att jag ska hojta till när intervjun ligger ute! 🙂

Jag har kört hem syrran, rastat och utfodrat de små liven och nu ska maten bara bli klar. I dag blir det enkelt, bacon och potatisbullar.  Jag har ett tjockisbehov i dag, toksugen på pizza, kebab och chips. Men jag klappar mig på axeln för jag var så duktig som bara stod länge och tittade och sablade över chipsen i butiken när jag köpte snus. Det blev bara snus. Men kanske ska fira att intervjun gick bra med en smarrig rosé cider i stället;)

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Twiggy 13 oktober, 2015 at 21:36

  Wow, så roligt! Ska bli jätteintressant att läsa och se när det kommit ut! 😀 Och vilken god middag! Jag syndar med ett glas julmust idag 😉

  • Reply tommytott 14 oktober, 2015 at 10:47

   Tack! Ja jag hoppas många gillar reportaget när det kommer ut, jag kommer länka och säga till när det kommer ut!:)
   Middagen smakade sådär, inte mycket som smakar just nu med onda bihålor!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.