Livsstil

Tidig morgon, sol och student fixande

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gah. Ögonen går i kors och det här med att sjömannen igår sa : Jag kliver upp och går ut med kamphundarna i morgon bitti sket sig ju totalt. Och jag hade god lust 06.30 när de små liven väckte mig vråla till sjömannen att men för i helvete, om du ska ta kamphundarna så lär dina hundar att väcka dig och inte mig för i dag är dom fan inte mina odjur.  Men vi låg kvar i sängen en stund och sen gav jag upp.

Så nu är de små utfodrade, Prada har fått medicin och dom har varit ute. Jag tvättar en, japp ni läser rätt, en skjorta och har just gjort mig en latte. Sjömannen ligger fortfarande och sover så sött, så jag har egentid i köket vid datorn med skön musik, sociala medier och en latte.

I dag hoppas jag kunna ligga ute i solen lite, fortsätta tvätta  och dra över lägenheten med dammsugaren och moppa golven. Vi ska även ut och hjälpa till med lite studentfixande inför morgondagen. Kameran ska laddas, objektiven ska putsas då jag ska fotografer studentporträtt till fina Lizette som tar studenten och ska ut i vuxen livet efter ikväll – 11 år sedan jag själv började morgonen med att dricka champagne och för att sedan vara smått berusad redan innan kl 9 haha! Det var tider det!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.