Livsstil

Tidiga mornar, regn och arga mail

Godmorgon lillördag. Onsdag och klockan ringde vid 05.15 och jag var verkligen inte alls sugen på att kliva upp och speciellt inte när kamphundarna ligger så fint tätt intill mig. Men det var ju bara att kliva upp, få på sig kläderna , stå på händer och kissa och utfodra de små liven och ge mig ut med dom innan det var tid att göra sig klar , möta syrran och så körde vi till jobbet. Vi båda hade morgonpass i dag och det regnade så jag tog bilen, vilket var perfekt för jag blev fan chockad när jag endast betalade 10 kr för parkeringen .. Helt sjukt att man egentligen frågasätter varför det är billigt och inte bara njuter och gillar läget ?

För övrigt har jag sovit så fruktansvärt kasst även i natt. Jag har börjat med någon dum ovana att jag måste kliva upp och dricka vatten för att jag är törstig? Sen när fan började jag bli törstig mitt i natten? Jävla dumheter jag börjat med.  Men nu är jag hemma hos kamphundarna igen då jag valde att börja 6.45 i stället för 8.30 och därmed kunna gå hem tidigare.

De självutnämnda fibromyalgi experterna har börjat vakna till liv ur dvalan och de arga mailen har börjat trilla in. Herregud vilket språk. Jag är numera en mycket hemsk människa som ljuger för att få läsare, hittar på att jag har fibromyalgi för alla med fibromyalgi kan ju inte träna, dricka alkohol och äta onyttigt och ha ett heltidsjobb. Alla med fibromyalgi är begränsade i sitt liv och alla bör lyssna på sin kropp och inte gå emot den och träna för att göra värken värre.  Tack för era fantastiska mail, jag ligger just nu lite back i listan att svara alla allvetare, men eftersom du älskar att läsa denna hemska människas blogg så får du ett snabbt svar innan du får en ny röd 1:a i mailkorgen – Världens vigaste kvinna kröp upp i röven och försvann, tyvärr var det inte du och för att reta dig lite mer, Ikväll blir det ett gympass med syrran, pattarna ska få sig en omgång.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anna 25 maj, 2017 at 09:42

  Vafan är det för fel på folk!?!?!? Är de så jävla bittra över sina egna liv? Nä fortsätt med att pilla er i navlen och håller era mail och kommentarer för er själva 🖕

  Kram

  • Reply tommytott 25 maj, 2017 at 18:30

   KRAM

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.