Livsstil

Banana cream pie

Godmorgon världen. Tisdag morgon och solen den strålar och jag har sovit sådär i natt. Vaknat ett par gånger då jag trodde jag försov mig .. när man ska jobba kväll ? Haha!  Kamphundarna är utfodrade och rastade och jag har fått i mig mina d-vitaminer och andra vitamintabletter och testar i dag en ny Chia pudding jag fick av Maria på jobb , banan cream pie är smaken. Inte supergod men inte äcklig heller. Snabbt och smidigt att göra, blandade med mjölk och lät stå i 5 min sen var det en pudding. Jag måste nog fråga vart hon köpte dessa, för dessa är ju skit bra att ha hemma som frukost när man inte orkar göra något avancerat eller som ett grymt mellanmål.

Det händer inte mycket mer här hemma nu. Bara mysa med kamphundarna, kolla igenom de sociala medierna och gå igenom mailen och lyssna på skön musik. Njuta av favorit noccon och ladda upp för ett kvällspass på jobb. 4:a arbetspass tills ledighet igen och helgen. Troligen blir det aw på fredag och på lördag kommer sjömannen hem 😀

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.