Livsstil

Han kommer äntligen hem

Sjömannen kommer äntligen hem.

Fredag och dagen som så många längtat efter och i dag jobbar tydligen folk halvdagar eller är helt ledig? Vad är detta för trams och påhitt? Vad är det för speciellt med denna fredag för er och alla som jobbar halvdagar? Själv så borde ju jag alltid få en frivecka från den dagen sjömannen kommer hem och han kommer äntligen hem i dag efter 16 dagar på de sju haven. Vi är så redo och kamphunden har jag preppat så hårt att sjömannen sitter på tåget mot flyget och är hemma vid 14 tiden ca .. Så hon käkade fan maten direkt .. nästan så jag ska vara en fantastisk pappa och säga detta varje dag så den gamla tanten kanske äter varje dag? haha!

Jag vaknade vid 7 tiden men låg kvar i sängen till strax innan kl 9. Orkade verkligen inte kliva upp i dag men det var ju bara att kliva upp och göra sig i ordning och fixa med kamphunden och göra mig redo för en kväll på jobbet och ladda upp mentalt för en helg på jobbet. Ibland önskar jag att jag hade måndag-fredags jobb så jag oxå fick ha den där fredagsfeelingen varje fredag och ledig helg varje helg.  Utöver att sjömannen kommer hem i dag så har min lillasyster BF i dag, men den lilla tösen som ligger i magen och väntar på att komma ut verkar inte ha planer på att titta ut ännu , hon trivs i värmen och är garanterat lika envis och tjurig som sina föräldrar  .. så jag räknar med att hon går över minst 3 dagar .. troligen 14 haha!

Så kära vänner ,jag lever , är trött och jobbar hela helgen så jag vet inte hur uppdateringarna kommer vara i helgen. Dessutom efter 16 dagar från sjömannen så komma all min lediga till läggas på honom och kamphunden. Vi hörs när vi hörs, troligen snabbare än vi alla tror.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Hondjuret 2 november, 2018 at 12:48

  Ha en härlig helg trots jobb och njut av snömannen 😉

  • Reply tommytott 5 november, 2018 at 09:42

   Tack så mycket !

   Helgen bara sprang iväg. Hoppas er helg var bra! 🙂

 • Reply Mettan 3 november, 2018 at 10:44

  Hej fina Tommy.

  Angående Ditt förra inlägg så tycker jag att Din blogg är superbra med en härlig blandning och utan en massa “Instagram-vänliga” (som jag inte har, längre) bilder och texter.

  Din blogg innehåller både högt, lågt, allvarligt och roligt, inspirerande, vackra foto och Din formulering i texten gör det intressant att läsa och ger många goda skratt men också eftertanke😀🤔.

  Vad det gäller samarbete/reklam så är det ju det en del av Din inkomst för allt arbete Du lägger ner på bloggen och det tar tid att få till en tilltalande blogg.
  Mao, det är Du väl värd och det är bra för oss läsare att få tips och ibland råd….
  Vill man inte läsa….bara att scrolla😉.

  Sååå 1000 tack för en superbra blogg, en av de få jag (och min käre make) läser.

  Ha en riktigt härlig helg med Din Sjöman och söta Kamphund🌞

  Ps. Älskar när Kamphunden “gästbloggar” 🐶❤️. Ds

  Kramar Mettan med make och fyrfotingen🐕 från Mö 🤗

  • Reply tommytott 5 november, 2018 at 09:46

   Tusen tack Mettan för din kommentar, den värmer.
   Glad att höra att bloggen uppskattas, det är väl jag som har lite för höga tankar och önskemål med bloggen.

   Absolut, jag lägger ner oerhört mycket tid på bloggen och mina sociala medier överlag och älskar den, men när det negativa tar över så mycket i kommentarer och mail så börjar man ju tvivla lite och ibland dippar man med inspiration. Därav att det är skönt att faktiskt slänga ut frågan och höra vad ni läsare vill läsa om.

   Ha en fin vecka!
   KRAM

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.