Livsstil

Pizza date, nedräkning och dö bögjävel

Nedräkningen har börjat.

Hej måndag och hej du svettiga kropp.  Det var inte mycket regn som kom i går, men man får vara glad för det lilla och i dag skiner solen igen, det är en fantastisk värme och oavsett hur mycket man duschar så känns det konstant som man behöver bosätta sig i duschen. Kan vi uppfinna vatten som är extremt återfuktande .. för satan vad kroppen kommer torka ut av detta duschandet.

I dag är det fullt upp som gäller, inget ovanligt i mitt liv och det är ett berg med tvätt som ska fixas. Hur fan kan jag som gräsänkling få så mycket tvätt? Ska iväg en runda nu strax och sen hem och ta hand om berget med tvätt och ikväll är det pizza date och kvalitetstid med vänner. Underbart. Det behövs verkligen. Dessutom går vi in på sista jobbveckan och det känns jävligt motigt, fyra arbetspass kvar och jag önskar dom var avklarad. Men nedräkningen är börjad i dubbel bemärkelse.  5 dagar kvar tills jag går på semester och på måndag nästa vecka kommer sjömannen hem. Fy satan vad härligt.

Jag var lite väl kaxig och godtrogen i föregående inlägg om hur jävla tacksam jag är för alla fina mail jag fick. I dag på morgonen när jag kollade mailen efter promenad med kamphunden ser jag rubriken ,dö bögjävel. Det var en kille som mailat mig då och då under åren som jag bloggat och nu har jag tydligen upprört mer med min existens att han vill ännu en gång att jag ska dö, att jag ska lägga ner bloggen och att han hoppas jag förblöder när jag rakar mig. Tack för påminnelsen gällande rakning .. jag måste ju raka röven inför sjömannens hemkomst, inte trevligt med hår i maten 😉

Men nu .. snacka med växterna, lite, gulla med kamphunden och ge mig iväg. Vi hörs kanske senare ikväll.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.