Livsstil

Tisdag, plantering och kvällsjobb

En helt vanlig tisdag.

Det blev ingen uppdatering varken i söndags eller i går. Men jag lever och har hälsan i behåll och yrseln är mycket bättre i dag än vad den var i går, för i går var det hemskt och jag gick runt med en dag med yrsel nästan konstant och för första gången på länge så slocknade jag innan kl 22 i går kväll och sov till kl 07 i dag, helt otroligt och jag behövde tydligen.

I dag skiner solen, kamphunden är på gott humör och jag mår bra. Pigg och utvilad och har gjort mig en latte , fått i mig mina vitaminer och skön musik strålar ur högtalaren från datorn. Dessutom är det strålande sol ute och bara det gör ju att man blir lite piggare. Men när solen ligger på så blir ju lägenheten som en bastu.  Jag hoppas det är lika väder till helgen som det är i dag, för till helgen är jag fri och kommer spendera dagarna ute i stugan med målning och fixande. Älskar att jag ser fram emot varje ledig dag för att spendera den ute i stugan.

Ikväll är det jobb som gäller och innan dess tänkte jag att jag ska så lite frön. Jag är nog lite sent på det, men jag tänker att det blir nog bra och hoppas det kommer upp fina plantor. Det som ska planteras i dag är 2 olika tomatfrön och sedan snoppchili frön. Vi fick nya frön från våra vänner som varit utomlands och dom tänkte, när dom köpt stuga så visst fasiken ska dom ha snopp-chili där ute haha. Magiskt. Mer snoppar till folket.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.