Ett hälsosammare jag

Matchbiljetter via Olkaexpress

| I samarbete med Olkaexpress.se

Se favoritlaget på hemmaplan.

Våren är på ingång och just nu skiner solen och det visar sig att det är 8 grader ute. Våren är verkligen på ingång på riktigt och det märks oxå på alla fotbollssupportrar då det är match här hemma i Malmö så är det livat i stan och det är fler som går på matcherna igen då temperaturen är mer behaglig.

Olkaexpress är en sajt för dig som är fotboll och sportintresserad och som drömmer om att åka och se favoritlaget, exempel Liverpool match på deras hemmaplan. De erbjuder marknadens bästa priser på den sportresan som du så längre drömt om. Det är enkelt att navigera sig  på hemsidan och klickar du på respektive evenemang, i detta fallet Liverpool matchen och där inne kan du se karta över arenaskissen och se platserna och sedan kan du boka platser. Det jag gillar är att du inte bara kan boka matchbiljetterna utan du kan välja att boka ett prisvärt paket med både matchbiljetter och sedan välja ett av de olika hotellen som erbjuds i staden.

Detta är ett perfekt alternativ att boka antingen med kompisarna eller med familjen om ni är flera i familjen som tycker om sport och att ni alla drömt om att se familjens favoritlag spela på hemmaplan. Jag kan tänka mig att ge bort detta som present till familjen i ex. julklapp eller födelsedag. Att se lyckan i ögonen på personen som får presenten och att hen ska få uppleva , se favoritlaget och känna in stämningen på riktigt och inte bara på tv. Det om något är en bra present gentemot en pryl. En sådan resa är något som man kan leva på länge och något som man aldrig kommer glömma.

Har du åkt på någon sportresa någon gång eller drömmer du om det? Varför har du inte åkt?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Marie Jensen 13 mars, 2020 at 09:08

  Kanske lite feltajmat med just detta reklaminlägg just nu 🙈

  • Reply tommytott 16 mars, 2020 at 16:16

   Allt, många samarbete är just nu i fel tidspunkt för att folk är grisar och inte tvättar händerna som de ska 😉

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.