Livsstil

Remember me

Trevlig Valborg.

Det blev en lång paus här i bloggen och det har verkligen varit så enormt skönt samtidigt som fingrarna var glödheta av längtan till att skriva, men hjärnan, hjärtat och fingrarna har inte riktigt haft samma tanke och varje gång jag har öppnat upp datorn, loggat in på bloggen så kände jag bara  .. stäng ner den igen!

Jag har blogga så gott som varje dag sedan 2009 och lagt ner oerhört mycket tid och kärlek så har jag sakta men säkert känt att jag inte riktigt vill detta längre samtidigt som jag så gärna vill skriva av mig, att jobba heltid inom slutenvården och att skriva krönika gör att dygnets timmar inte räcker till och att kvaliteten på inläggen här inte har varit något som jag varit stolt över. Så en paus fick det bli och nu känner jag att det är tid att göra en comeback och inte vara en elak bitch och låta det vara tomt här utan att nämna något .. jag är inte färdig med bloggandet ännu känner jag!

Under tiden jag varit borta har jag valt att skriva min sista krönika för tidningen fibromyalgiNYTT. Det har varit helt fantastiskt att skriva krönikor och få dela med mig , högt och lågt , men jag valde att tacka för mig då jag känner att den ersättning jag fick inte var värt det och jag kände mig inte riktigt uppskattad och då väljer jag att gå vidare, oavsett hur kul jag tycker det har varit. Jag hoppas att jag snart är tillbaka och levererar krönikor.

Jag mår bra och känner mig nöjd med beslutet gällande krönikan och känner mig nu redo att kicka i gång skrivandet här i bloggen igen, utan större krav på hur många inlägg i veckan jag ska skriva. Det kan komma upp 1 inlägg likväl som det kan komma upp flera per dag , allt beror på dagsformen och hur mycket jag känner att jag vill dela med mig av.

Vad har mer hänt under tiden jag varit bort?

Jag har jobbat massor, kommit i gång med promenader minst 3 gånger i veckan och även fast jag förra veckan bara tog mig ut på 2 promenader så känner jag mig nöjd. Jag har fått veta att jag ska bli morbror igen och att min älskade lillasyster har en liten krigare i magen. Jag ska fan bli guncle = gay uncle för typ 26:e gången och funderat på om mina syskon inte har någon hobby , ingen tv eller förjävla kallt i sina hem, men oavsett vad är jag stolt som en tupp och håller tummarna och kniper hårt med gumpalallan att allt ska gå vägen.  Häng med vänner och kvalitetstid med sjömannen har det varit massor av.  Ikväll är det valborg och vi skulle egentligen iväg och grilla med vänner, men efter 4:a morgonpass i rad så kände jag när jag kom hem, jag orkar inte, jag var trött, hade huvudvärk och var gnällig som en 2:åring… Så vi valde att stanna hemma.  Jag tog en huvudvärkstablett och vilade på soffan och piggnade till lite.  Sjömannen har börjat med maten, jag har hällt upp ett glas rött och känner att en myskväll med sjömannen och kamphunden blir helt perfekt start på min 2 dagars ledighet. Ja , en jävla massa nya svordomar på kameran blev det oxå, den fokuserar så jävla galet så det var nära att den åkte ut.

Nu ropar sjömannen att maten är klar, tjocka revben och sallad står på dagens meny.   Så nu får jag avsluta och önska er alla en trevlig valborg , drick med måtta och kolla efter igelkottarna om ni ska bränna bålet.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.