Livsstil

Tjutande brandvarnare och solig söndag

Solig söndag.

I natt har jag sovit skitkasst och sjömannen har sovit igenom ljuden. I natt vaknade jag av att det pep och så var det tyst en stund men sen pep det igen och det var högt, jag kunde inte somna om och funderade på vad fan det kunde vara tills jag lokaliserade att det var brandvarnaren som pep och troligen beror det på batteriet .. eller är jag helt ute och cyklar?

Söndag och det är strålande sol, kamphunden har fått sin morgonpromenad och jag har fixat varsin latte till mig och sjömannen. I dag har vi inga större planer för dagen, bara slappa då 3 dagars ledigheten snart är över och i morgon ringer klockan kl 05 igen. Jag ser verkligen inte fram emot att höra det jävla larmet.  Vi får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda, kanske drar vi och solar lite och får lite färg och värme.

Annars så har jag fått förfrågan om ännu en fotografering, en ny variant jag inte fotograferat förut och det är att fotografera en 1 års dag där det ska ske – smash the cake. Hur kul? Alltså , jag hade gärna bytt plats med den blivande 1 åringen och mosat tårtan och visst är det kul att det trillar in fler och fler förfrågningar om fotograferingar igen. Det betyder ju att jag gör något rätt med kameran och hur jag är som person. Stärkande.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.