Livsstil

Mordförsök, gräsänkling och löptikar

Älskar skuggorna av solen.

Det är med nöd och näppe att jag sitter upp och lever i dag .. jag blev nämligen utsatt för ett allvarligt mordförsök i går av en kollega ..  hon får en stöt av en kollega, hon vrålar och jag skrattar hysterisk och eftersom jag vet att hon blir livrädd för stötarna kan jag ju inte hålla mig och hon ska bara kasta sin kofta mot mig och träffar med dragkedjan i en jävla smäll i min panna. Helvete vad ont det gjorde, jag fick plåstra om mig själv och be överläkaren om han kunde skicka en remiss för CT-skalle till mig. Han skrattade och sa : Självklart Tommy, lämna bara dina uppgifter så fixar vi det.   Men jag glömde helt bort att lämna uppgifterna och jag lever och huvudet sitter kvar haha!

Det är tisdag och jag har lämnat sjömannen vid tåget. Det är tid för sjömannen att dra ut på de sju haven och leka sjörövare igen i 14 dagar och inte nog med mordförsöket i går så vet jag inte hur jag ska överleva utan sjömannen, det är cirkus 1000 minusgrader ute och lämpligt nog till att sjömannen drar på jobb så har kamphundarna gått in i löp period. Jag känner hur mattan ( som vi inte har i lägenheten ) drogs undan mina ben och det ända jag kan tänka på är gud hjälpe mig haha!

Livet alltså. Livet.  Det blir bra om bara temperaturen kan bli lite mildare, för nu är det så kallt ute så det blir minipitt med pansar pung och det mina vänner, det är verkligen ingen sexuellt upphetsande känsla.  Men nu blir det fixa lite med hundarna innan det är tid att bege sig mot bussen och röra sig mot jobbet för andra kvällspasset.

Skepp och hoj landkrabbor!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.