Livsstil

Ändrade planer, tvättkväll och tävlingsugna läsare ?

I dag väckte kamphundarna mig 05.30 ?! Seriöst, jag blir tokig, vafan är det för fel att sova ? Det är något fel på dessa hundar, för det kan inte stå rätt till på dom om man frivilligt väljer att väcka sin pappa varje morgon innan kl 8 ?! Ja, det är ju inget att be för, dom behöver tydligen göra sina behov så det var ju bara att kliva upp, dra på sig byxorna ( bak och fram ) dessutom och ge sig ut. Vi la oss igen och jag hade just somnat när telefonen ringer. Jag tänker, att jag måste vara dum i huvudet som ställer klockan en ledig dag, men det var jobbet som behövde folk akut .. Hopp, upp och hoppa totten och 20 minuter senare var jag på jobb .. Heja mig! image

När jag kom hem från jobbet i dag såg jag dessa bland buskarna. Japp, jag var ju tvungen att fota dom med mobilen. Jag kränker mig in i buskarna, böjer mig fram och står med gumpen i vädret och ett sexuellt åhhhhh gav jag i från mig. Det är sjukt hur glad man kan bli för “snödroppar” – Vi går mot varmare årstid, mindre kläder och mer hud haha!

Jag hade fått avi, så när allt var fixat här hemma som behövdes sprang jag till direkten på kronprisen och hämtade ut mitt paket med de nya love edition diffusare .. och ja, dom doftar så gott att jag ville smaka på dom haha! Bild kommer och eftersom jag hörde att ni, mina läsare , är tävlingsugna och för att ni är helt fantastiska så kommer det en tävling ikväll ..

Men nu ska jag snart springa 5 våningar ner till tvättstugan, min älskade sjöman har tydligen bokat tvättid tills ikväll .. Tack hjärtat, jag fixar det .. som tack får du betala i det natura på onsdag kväll 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.