Livsstil

Galen, babyface och redo för en ny vecka

Redo för en ny vecka

Jag håller på riktigt på att bli galen. I dag var jag oerhört tacksam att jag hade paket att hämta så att jag kunde med gott samvete lämna hemmet och låta de 2 galna kamphundarna ägna sig åt sina snuskerier , för jag börjar bli så trött på orden, idioter, snuskjävlar, lägg av, för helvete Chanel, Moooollly lägg ner, sluta, nej, fy ! Ni är 2 anständiga damer och så ska ni väl inte hålla på med sånt snuskeri ? Kan hända att det tog lite extra lång tid att hämta paketen och tur det var 2 olika utlämningsställen haha!

Jag har utöver att bli mer eller mindre galen på hundarna hunnit med en jävla massa i dag, jag vet inte vart jag fick energin i från men jag har betat av en jävla massa:
– Hämtat paketen.
– Dammsugit.
– Kört en maskin tvätt, vikt tvätten och lagt på plats, hängt upp jeans.
– Jag har röjt i köket.
– Flera promenader med dårarna.
– Planterat om vissa växter, slängt vissa och vattnat alla växter.
– Jag har stått i köket och fixat mat , middag ikväll, matlådor för måndag, tisdag och även onsdag + middag.

Jag har rakat mig, skrubbat kroppen och ansiktet, ägnat mig åt hudvård och även hårvård med serum.  Nu har jag satt ner gumpalallan i soffan och tänker att jag ska bara chilla, gå igenom mailen innan det är tid att ta ut kamphundarna för natten. Men nu är hemmet fixat inför en ny jobbvecka och jag slipper känna massa stress i veckan när jag jobbar över saker som måste fixas som jag gjorde i dag!

10 dagar tills sjömannen kommer hem. Det kommer krävas serum både får ansikte och hår för att inte bli skallig och rynkig av dessa hundarna innan han kommer hem. För när han kommer hem så är hundarna sjömannens ansvar.  Slår vad om att Chanel slutat löpa och Molly har väl gått in i slutskedet då.  Att ha 2 översexuella löptikar hemma är fan det värsta man kan bli utsatt för! Skjut mig?!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.