Livsstil

Torsdag, bättringsvägen och skäggig fuck

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgon fina! Torsdag och i natt är första natten på evigheter , men de värsta nätterna började från och med lördags och jag har fått sova ut en hel natt utan att vakna och behöva kliva upp .. Att jag dessutom vaknar upp och inte har jätte ont i magen och att det är på bättringsvägen känns underbart. Snart är jag tillbaka på jobbet!  Kanske ropar hej för snabbt, men jag är ju som jag är, så i morgon studsar jag nog upp från sängen och får förhoppningsvis ligga haha!

I dag får vi se vad som händer. Vi måste väl handla lite, eventuellt hälsa på en vän som är hemma och sjukskriven p.g.a hon har opererat höften. Vi ska eventuellt ha kaffe date med syrran och så ska jag väl försöka mig på att designa om min blogg. Jag vill förnya lite här inne och snygga till det lite.  Vi får helt enkelt se, men jag ska framför allt försöka vila och inte ta ut mig för snabbt.

Ikväll måste jag ta tag i rakningen, för helvete vad skäggig jag är .. hej skäggbiffen? Att jag dessutom nu på morgonen är så pigg att jag faktiskt tog tag i mina morgonrutiner för ansiktet, serum och ansiktskräm. Oh lord. En helt ny människa 😀

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply yvonne klingborg 21 januari, 2016 at 10:02

  snygg i skägg

 • Reply Margareta 21 januari, 2016 at 10:14

  Men hallå, tagga ner lite nu! Unna dig vila, du har gått igenom en riktig pärs! Det du inte får gjort denna vecka finns kvar att göra nästa… Njut av lugnet, knäpp med fingrarna så kaffet serveras och mys lite lugnt! Kram på dig!

 • Reply Ibe 21 januari, 2016 at 10:16

  Instämmer med kommentaren ovan. Du passar ju jättebra i skägg!!!

 • Reply Mirre 21 januari, 2016 at 11:27

  Snyggt med mera skägg sådär, min sambo är liten skäggis =D. Skönt att det känns bättre idag, hua vad ont du ska ha haft

  kram

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.