Livsstil

Tidig morgon, gräsänkling och protein coffee

När klockan ringde vid 04 tänkte jag bara att detta är fan inte sant. Jag somnade om och vaknade 5 minuter efter igen av att larmet ringde igen, stängde av och slumra till och larmet ringa igen. Det var bara att kliva upp och  väl utanför sovrummet möts jag av sjömannen i kostym och en pigg stämma – Gooooodmorgon. Ja fick fram ett mummel och traskar in i köket. Kollar ut och suckar. Gör mig klar och går ut med Chanel.

In för att prata lite med sjömannen innan vi ska ta bilen och lämna honom vid tåget. Så nu är han på väg, han hann med tåget 05:05 och nu är det bara jag och kamphunden Chanel hemma i 14 dagar. Jag hoppas innerligt att han verkligen kommer hem om 14 dagar så vi får en veckas semester tillsammans. Tanken var att jag efter denna vecka skulle gå på semester, men omständigheter med jobb gjorde att det inte blev av så drog jag tillbaka en vecka av min semester och tar ut den senare.

Så nu sitter jag här. Hade gärna lagt mig men inser att jag kommer aldrig komma upp i tid och orkar inte ta av mig kläderna igen och behöva fixa frillan en gång till. Funderade på brygga kaffe men kom ju på att jag har nocco protein coffee i kylen, så det får bli en sån. Jag hade höga förhoppningar om dessa, men tyvärr så har inte nocco lyckas att uppnå mina förväntningar, den är okej men med en konstig eftersmak. Men helt klart drickbar haha! Nu kolla de sociala medierna och bara slappa innan jag kopplar in hörlurarna och traskar till jobbet. När jag kommer hem idag hoppas jag att jag fått avi för att hämta ut lite paket, bland annat syrrans födelsedagspresent, så postnord, ni har till fredag på er att leverera annars vet jag inte alls vad jag gör haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.