Livsstil

Torsdag, krav i sociala medier och nedräkning

När kraven krävs i sociala medier.

Hej Torsdag och hej tidig morgon.  Ordningen är återställd och jag vaknade upp vid 06 tiden igen  och kamphunden visade ingen tillstymmelse till att vilja kliva upp, hon var mer sugen på att ha morgongos och sedan krypa under täcket igen och hon fick ligga där tills jag gjort mig klar.  Hon gick med på morgonrundan, gjorde sina behov asasnabbt och direkt när vi kom in och hon fått av sig selen så sprang hon och la sig i transportburen. .. Jahopp, det är en hatar-farsan-dag även i dag. Undra om hon tänker ligga i den till strax efter 12 även i dag? haha!  Livet med kamphund alltså!

Krav i sociala medier.
Jag känner att jag behöver ta upp det här med. Livet i sociala medier är just nu hårt, väldigt hårt och även fast jag väljer att aktivt inte delta i den skit som pågår så har min mail och främst min instagram dm bombarderas med arg meddelande, frågor och påståenden: Varför är du tyst? Håller du med ? Varför använder du inte din plattform du som har fler följare till att göra din röst hörd? Var tycker du om han som slut-shamar unga flickor på tiktok i sin video på youtube? Varför pratar du inte om att företag inte inkluderar tjocka människor ? Ja listan kan göras lång och jag blir så trött.  Som influencer ska man tydligen prata om allt och delta i allt skit som pågår. Jag pratade om detta i går på min instagram story.  Folk har missat att jag är en livsstils influencer och inget kroppspositivt konto. Och ska jag använda min plattform att prata om allt så behöver folk steppa upp, betala mig en lön så jag kan säga upp mig från ordinarie jobb och fokusera på detta på heltid. Men det är inget mål jag har i dagsläget så det kommer inte hända. Men ni får gärna steppa upp ändå haha!

Torsdag och humöret är på topp. Det känns bra i kroppen, jag har nedräkning tills sjömannen kommer hem. Dagens planer är få, bara mysa hemma med kamphunden, förhoppningsvis får jag avisering om att jag kan hämta ut ett paket som jag ser har kommit till Malmö.  Ringa jobbet och meddela att jag kommer tillbaka till jobbet och ja , annars får jag väl se vad hemmet tycker att jag ska göra i dag.

Var har ni för planer?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.