Livsstil

Älskade kamphunden

Älskade kamphunden!

Vart tog den här dagen vägen?
Kamphunden har varit sjukt sur på mig hela dagen, det började efter morgonpromenaden och direkt när hon kom in så sprang hon och la sig i sin transportväska och där låg hon fram till strax efter 12 då jag tvingade ut henne igen. Detta med regniga promenader är verkligen inget hon uppskattar och den gamla tanten verkar ha har en sämre dag, då hon när hon legat hos mig varit så låg och upplevts ledsen.  Jag lyckades för en stund sedan få fart på henne med godis.

Men jag har hunnit med till större del av min to-do-list.

Jag klippte ner min monstera variegata totalt och kände bara att helvete , varför gjorde du detta? Den är skit ful nu men sen kändes det bättre och ja , det blev även 2 stamsticklingar som sitter på rotning som jag hoppas klarar sig. De kan ju vara lite kinkiga vid rotning men det ska nog gå bra. Sen tog jag tag i mailen,  nästan all tvätt är vikt och på sin plats och så blev det att slänga ihop lite mat av varor som närmade sig bäst före datum, så det blev en köttfärsgratäng med pasta, så nu har jag mat för ett par dagar att bara värma så jag slipper ställa mig och laga mat.

Hostan har mer eller mindre gett sig så jag hoppas det fortsätter så här så är jag fit for fight. Men nu , tv och bara slappa innan jag ska tvinga ut kamphunden på en runda till i regnet innan vi lägger oss.

Hur har din dag varit?

Ps. Jag hade hoppats på att kunna visa lite snygga inredningsdetaljer, men paketet är inte levererat och förhoppningsvis kommer det i morgon. D.s

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.