Livsstil

Ett litet hej från köket

DSC_5908

Söndag och jag har semester i natt. Så skönt och det har varit full fart större delen av dagen och jag och sjömannen har tagit oss en rejäl söndagspromenad till en del av stadsdelens mataffärer. Netto, Ica Rönneholm, Ica Erikslust , Lidl och slutligen då vi glömde matlagningsgrädden, självklart laktosfri ett besök på Coop nära, svindyr grädde. En promenad på närmare 5km.

Ljusen är tända i lägenheten och det vankas myssöndag. Vi skulle ha köpt bingolotter och lekt pensionärer och hoppats på vinst , men vi glömde köpa det så vi får helt enkelt vara bittra och hoppas att ingen fick våra lotter som det självklart är vinst på ! Jag har dragit mitt strå till stacken till söndagens middag, potatisen är skalad och sjömannen sköter resten – Stek, kokt potatis och hemmagjord sås på spadet från steken – Oh heaven, this is a place on earth! 

Jag själv har hällt upp ett glas rosé, tänt ljus i köket och parkerat min gumpalalla på barstolen och arbetar med en fantastisk utsikt. Sjömannen kockar för fullt och jag njuter av både skön musik, livets elixir rosé och mest av allt – utsikten. Jag njuter och tar vara på kvällen ( och mannen ;)). I morgon förmiddag är det annat, då ska sjömannan lämnas vid tåget och han börjar jobba lite tidigare än planerat. 16 dagar till sjöss väntas.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Maggan 4 oktober, 2015 at 18:50

    Oj vilken matbutikssafari… Men ska man ha det bästa av allt i livet så – och det ska man så klart!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.