Livsstil

Tulip, 1 million Lucky och catch up

Vacker i hemmet.

Tulpaner ger mig vårfeeling.

Jag snackade lite med Annica och hon skulle till Svågertorp för att gå på Ikea och till Bauhaus för att kolla på lite saker och vi bestämde att jag skulle möta upp henne där och få min parfym som jag beställt via henne. Jag hängde med som sällskap in på Ikea så vi fick lite catch up time och snacka lite och sen hängde jag med till bauhaus där jag köpte 4:a paket tulpaner för 100 spänn, sjukt billigt då en bukett i vanliga fall kostar 49 spänn. Nu när tulpanerna börjar komma till butikerna och jag har dom hemma så kan jag inte låta bli att få lite vårfeeling, i alla fall längtan till våren, för tittar man ut och går ut så är det allt annat än vårfeeling haha.

Doftar helt magiskt.

1 Million Lucky.

Nu har jag utökat med ännu en ny doft i badrumsskåpet. Jag beställde denna via Annica utan att ha doftat på den men har hört så mycket gott om just Lucky så jag kunde inte låta bli. När jag var på mellandagsrean med Samra så doftade jag på den och den doftar magiskt.

Sedan förra inlägget så har jag fortsatt med hemmasysslorna förutom en tur för att träffa upp Annica. Jag har tvättat massor och tömt hela korgen, passade även på att tvätta upp sjömannen skjortor och jobbkläder när jag ändå var i gång så nu är tvättkorgen tom, jag har dammsugit hela lägenheten och fixat med tulpanerna och små plockat. Fått i mig lunch och nu ska jag strax ställa mig och göra en protein smoothie. Min alzheimers- delight gjorde sig uppenbart påmind så jag har inte plockat fram något från frysen, så proteinsmoothie får bli dagens middag. Inte det bästa, men helt klart bättre än inget.  Jag hade tänkt att renbädda i sängen och städa av badrummet med, men det tar jag i morgon i stället.

Hur har er dag varit? Kul med så många kommentarer och välkomna in alla nya följare. Ni är stjärtligt välkomna in här!  Vill ni göra mig extra glad kan ni gilla bloggens facebooksida – Tommytott 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply Anneli @ spinkfinger.com 10 januari, 2019 at 16:26

  Ja vill man ha vårfeeling ska man absolut köpa tulpaner. Hos mig är de en favorit 🙂 Ska nog köpa ett gäng under helgen för på tisdag är det tulpanens dag.

 • Reply Moa Larsson 10 januari, 2019 at 16:45

  Det är första gången jag trillar in här på din blogg och jag måste bara säga WOW! Vilken kreativitet du verkar ha i allt du gör. Allt från typsnitt och layout till fotografierna och texterna. Här kommer jag hamna flera gånger!

 • Reply Moa 10 januari, 2019 at 16:57

  Du har ju hunnit med riktigt mycket, själv så har vi inte alls gjort mycket idag! 🙂

 • Reply Anna 10 januari, 2019 at 17:01

  Jag håller verkligen med om att tulpaner ger vårkänsla! Kul att få kika in på din blogg 🙂

 • Reply Johanna 10 januari, 2019 at 17:43

  Åååh vad fint det blev med tulpanerna. Min mamma brukade alltid köpa tulpaner till våren, så förknippar de också med vår. Måste nog också köpa några. Kram <3

  • Reply tommytott 13 januari, 2019 at 13:07

   Fantastiskt vackert med snittblommor hemma!

 • Reply Sara 10 januari, 2019 at 18:00

  Så härligt med uppfräschning hemma och även med doft, den parfymen luktar ju såååå gott!

  • Reply tommytott 13 januari, 2019 at 13:07

   Visst är det så! 🙂

 • Reply Mirre 10 januari, 2019 at 19:40

  Tjena mannen, så sjukt fint med tulpaner det ger mig också vårfeelings, det är väl tulpanens dag med snart =D Måste morra lite på dig med, varför tappade vi bort varandra =) =(

 • Reply Björn 10 januari, 2019 at 21:03

  Låter riktigt trevligt 👍🏻😁 härlig blogg med bra bilder 👊🏻

 • Reply Yela 10 januari, 2019 at 21:20

  Måste bara att säga wow va fin & härlig blogg du har! Håller helt med dig om tulpaner & att de ger vårkänsla 😃

 • Reply Jeanette 10 januari, 2019 at 21:54

  Oj vad längesen det var när jag besökte din blogg sist, var förr en regelbunden läsare av din blogg. Men nu får man ju se till att hitta tillbaka till dig 🙂
  Tulpaner är ju så fint. Såg en massa i butiken här om dagen, men då blev det att jag köpte två plantor istället då jag vill pryda hemmet med fina gröna plantor också. Men blir nog tulpaner snart också.

 • Reply Chanelle 10 januari, 2019 at 22:05

  Älskar tulpaner! Det är verkligen vårkänslor med dem😍 åååh Lucky luktar så himla gott! Funderat på att köpa den till min sambo 😀 Vad skönt att få så mycket gjort idag! Jag har endast jobbat idag och ätit gott 🙂

 • Reply Sandra 10 januari, 2019 at 23:15

  Jag älskar tulpaner, maken kom hem med den första buketten i förrgår 👍 nu var det iofs för att han var sen hem från jobbet 😂😂
  Men kommer han med tulpaner så måste jag ju bara förlåta han 😂😂

 • Reply Kamilla 10 januari, 2019 at 23:32

  Håller med om att tulpaner är vackra. Jag tycker egentligen bäst om dm på vinter för de blir det lilla ljuset på något sätt. Kul att lära känna en ny blogg.

 • Reply Johan | grattisvarlden.se 10 januari, 2019 at 23:54

  Jag håller helt med dig om att tulpaner här våren till. Att tjuvstarta det hela med att köpa några buketter då och då ger en viss vardagslyx. Om du inte har besökt Keukenhof i Nederländerna. så kan jag varmt rekommendera att du gör det i vår.

  • Reply tommytott 13 januari, 2019 at 12:56

   Jag har ett par vänner som rekommenderar Keukenhof, dom säger att det är helt magiskt!

 • Reply Amanda Kanterfors 11 januari, 2019 at 00:27

  Tulpaner är verkligen jättefina men inte billiga ofta. Skönt att få det städat och att all tvätt är gjord nu. Själv ska man tvätta på lördag. Nej när julen har varit då kommer vintern 🙂

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.