Livsstil

Vakna tidigt, effektiv morgon och sjömannen kommer hem

En effektiv torsdag.

Vad är det för fel på mig? Tror ni inte jag vaknade upp kl 7 i dag på morgonen när jag har ledigt och inte alls behöver tänka på när jag kliver upp. Jag önskar så att jag kunde vakna pigg när jag ska jobba morgonpass och att jag skulle kunna få sova tills jag vaknar och är utvilad när jag är ledig, men inte. Men eftersom jag är ledig så vände jag på kudden och jag somnade om en timma till. Kamphunden var inte så sugen på att kliva upp så vi låg kvar i sängen innan jag bestämde mig för att kliva upp , rasta henne och sen dra iväg till gymmet.

Veckans andra träningspass är avklarat och det var så skönt att komma iväg nu på förmiddagen och få det avklarat. Det blev 15 min uppvärmning på roddmaskinen, sen körde jag lite bröst och triceps. Försökte mig på lite magövningar men jag började må illa så jag stretchade och sen hoppade jag in i bilen och körde hem.

Det har varit en effektiv förmiddag, gymmet avklarat, en maskin tvätt är i tumlaren och jag har kört i gång en ny maskin tvätt, jag har duschat och så har jag röjt i köket. Jag förstår inte hur fan vi lyckas varje gång? Varför tömmer man inte maskinen direkt när den är tom och stoppar in övrig disk i stället för att låta diskbänken och diskhon se ut som andra världskriget? Men nu är det klart och jag dricker en Candy peach från Amino pro. Riktigt god och snart ska jag värma risotton till lunch ( matlådan som jag glömde i går) och sen får jag väl börja kolla i frysen vad jag kan plocka fram och göra till middag. Jag vet inte när sjömannen kommer hem från officiermötena han är på i går och i dag.

Så resten av dagen är oplanerad, jag kommer väl dra över med dammsugaren och vattna blommorna och ge dom lite kärlek och sen jobba lite här med sociala medier och tvinga ut kamphunden på en längre promenad.  En bra torsdag blir det.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Melissaskywalkz 10 januari, 2019 at 12:05

  Åh haha, jag vaknar också alltid tidigt när jag är ledig. Så frustrerande. Skönt med ett riktigt bra gympass och massa städning, jag måste verkligen också ta tag i städningen ikväll. 🙂

 • Reply Pärla 10 januari, 2019 at 12:09

  Jag vaknar också alltid tidigt när jag inte måste, så himla typiskt! Men skönt när man får så mycket gjort 👏🏼

 • Reply Fnulan 10 januari, 2019 at 12:17

  Du kära vännen, det där med att vakna tidigt, sorry… ÅLDERN 😉
  Jag hade gått och lagt mig efter den rivstarten på dagen… Herrgud =)

 • Reply Frökenny 10 januari, 2019 at 13:10

  Haha, ja visst är det typsikt att man vaknar tidigt om man har chansen att sova ut en dag. Härligt med en effektiv förmiddag!

 • Reply Elisa 10 januari, 2019 at 13:18

  Det är ju skönt ändå att känna att man får ligga och dra sig om man vill det. 🙂 även om det är lite surt att vakna tidigt när man inte behöver…

  Så mycket du har hunnit med, jag ska försöka sätta igång jag också med liknande sysslor.

 • Reply Hannas krypin 10 januari, 2019 at 13:26

  Är det inte konstigt hur kroppen fungerar. När man får sova länge vaknar man tidigt och när man måste upp är man typ död när klockan ringer. Undrar om det är för att när man vet att man får sova tills man vaknar kanske man slappnar av och får bättre sömn. Intressant att fundera över iallafall. Skönt att få så mycket gjort. 🙂

 • Reply Jennysvardag 10 januari, 2019 at 14:20

  Det är så typiskt att vakna tidigt när man är ledig. Det händer mig jämt. Skönt att träningspassen är klara för den här veckan 🙂

 • Reply Madde 10 januari, 2019 at 14:47

  Önskar också att jag kunde sova lite längre då man var ledig. Du hade en riktigt effektiv dag, och då jag läste din blogg påminde det mig om att jag måste slänga in en maskin tvätt. Tack för påminnelsen 🙂

 • Reply Mrs.Kjellström 10 januari, 2019 at 15:04

  Men så skönt att vakna i tid. Önskar SJ att jag oxå jade kunnat vakna i tid någon dag hahaha
  Vilken toppenmorgon som börjar med träning 💪

 • Reply Emelie 10 januari, 2019 at 15:20

  Det är ju så typiskt, att man ska vakna tidigt jsut då man är ledig! Samma sak händer mig hela tiden också! 🙈 och är det inte jag så är det barnen 😂

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.