Livsstil

Första april , solen skiner och jävligt sen på bollen

En sen odlingsäsong.

Första april och fredag. Solen den skiner och jag fortsätter min ledighet vilket känns superbra. I går låg jag i soffan hela eftermiddagen då jag fick ett jävla migränanfall till och det är andra på kort tid?! Vart fan kommer detta i från? Jag har ju inte haft migrän på flera, flera år och nu 2 på kort tid? Så det blev en tidig  kväll även i går men i dag ska det fan inte vara någon jävla migrän som kommer på besök och förstår.

Vi har varit vaken sen 6:30 ungefär, eller vi och vi. Jag i alla fall. Kamphundarna har sovit tätt intill, Chanel ville under täcket och Molly har börjat bli så jävla mysig på mornarna och kommer och lägger sig vid sidan om mig och lägger huvudet på axeln och sover. Chanel har slutat löpa och Molly har börjat och är nu fruktansvärt jobbig när hon är vaken men söt när hon sover haha! Har börjat kollat vad det kostar att snip all of på henne när löpperioden är klar. Nu är det bara dagar kvar tills sjömannen kommer hem och när han är hemma har vi förhoppningsvis fått i gång vattnet i stugan och stugsäsongen kan börja. Fy i helvete vad jag längtar, till båda !

Jag är sen på bollen i år gällande odling. Jag har inte förstått varken tomater eller någon annat ätbart. Och varit väldigt osäker på vad jag ska ha i krukorna på terrassen denna sommar. 2 år i rad har vi haft hortensia men i år vill jag ha något annat, men varit osäker. Men nu på morgonen kom det upp lite reklam så när kaffet intas i morgonsolen så vips så hittade jag så dahlia knölar till superbra pris och de ser ju magiska ut på bilderna, så det blev ett par knölar, så det blir Dahlia i blomlådorna på terrassen , om jag lyckas med dom haha. Sen blev det lite andra fröer både några växter och så tomat och gurka som jag tänker  att jag ska ge mig på att så, även om det kanske är i senaste laget, men hej .. detta blir bra!

Vad har ni för fredagsplaner?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Margareta Gabrielsson 3 april, 2022 at 09:49

  Halloj, I’m back! 😉 Jag gjorde uppehåll i att följa dig för ett par år sedan när jag tyckte att det blev mer och mer reklaminlägg (jag är lite av miljönisse/nissa), men i morse fick jag ett ryck och gick in på din sida. Jag beklagar att du fått gå igenom så mycket jobbigheter, inte minst förlusten av din mamma! Vilken fin liten Molly ni har skaffat, bra för Chanel med en kompis även om de inte alltid är överens. Själv har jag utökat mitt daghundsgäng och har 7 stycken daghundar nu, storlek mindre, och även om inte alla kommer alla dagar, så är det ofta ett stort gäng på promenaderna. Härligt att se att ni har odling på gång även om det är senare än vanligt. Jag har ingen markyta att odla på, men har sått tomat, paprika och sommarkrasse i krukor som ska ut på balkongen framöver, och så har jag fått av en vän gurkplantor som också ska flytta ut när det blir varmt. Alltid kul att se hur det växer. Önskar er alla 4 en fin vår! Bästa hälsningar, Margareta

  • Reply tommytott 5 april, 2022 at 08:14

   Men hej, det var länge sen och välkommen tillbaka!

   Haha, ja det kommer fortfarande upp samarbeten här i mina kanaler då det är en del av mitt jobb och inkomst och det kommer fortsätta vara så! Tack så mycket för beklagandet av sorgen, det värmer. Ja Molly är superfin.

   Allt gott!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.