Livsstil

Lillördag, morgonbestyr och lägenhetsvisning

Den som vaknar först fixar kaffe. 

Orden ovan sa sjömannen i går innan han på 2 sekunder intog drömmarnas värld och jag muttrade för mig själv att ja det är ju jag som får fixa kaffet eftersom jag uppenbart inte vet vad sovmorgon är och att jag just nu är inne i en jagsoverskitdåligt-period. Vid 7 vaknade jag och kunde inte somna om så jag låg och spelade lite innan jag klev upp, duschade, plockade i ordning i köket, körde i gång en maskin med disk, fixade kaffe och så tog jag kamphunden på morgonrundan.

När vi kommer in står sjömannen i duschen, då har han vaknat till liv och här sitter jag nu med en kopp kaffe, skön musik från högtalarna och inser att vi redan är mitt i veckan, det är lillördag och semestern är snart slut. I dag står lägenhetsvisning på schemat, inte för att jag tror vi får lägenheten, men ska bli kul att se den och sen kan man ju bara knipa lite extra med gumpallalan och hoppas på att turen är på vår sida ! Annars har vi inga planer alls faktiskt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.