Livsstil

Övertrött, alla årstiders väder och lunchade

IMG_2410

 

En övertrött Totten. Egentligen bör jag lägga mig, men jag tänkte jag ska bara ta tag i lite mail som väntar, betalar någon räkning och blogga. Men så hamnade jag i ett 37 minuters långt samtal med syrran om allt. Japp, massa onödigt vetande och viktigt som bara vi kan prata om, tills jag kom på att jag måste blogga, svara på mailen och skita. Japp, hon fick följa med på toa. I går la jag mig kl 20 p.g.a migrän. I dag kände jag att jag måste vara uppe lite längre, snart 29 och värre än en pensionär, det är ju fruktansvärt.

I dag har Malmö bjudit på Sveriges alla årstiders väder. Regn, sol, blåst, svinkallt, hagel och en behaglig vårtemperatur i solen .. stundtals. Lunchande på TGI Friday med vänner. Fantastiskt.God mat och sambon ska vara glad att han är till sjöss, för den aioli´n var det nog halva restaurangens innehavande av vitlök. Och sen ett par hektiska timmar på jobbet med mycket skratt.

Jag har även konstaterat att intervjun jag gjorde här om dagen kommer upp i morgon. Jag förstår inte detta med att tidningar är så hårda med att – Nej vi länkar inte till din blogg i intervjun. Jag får fan bli hårdare jag med. Länkar ni inte blir det ingen intervju med denna stjärtis. Hade det inte varit ett ämne jag tycker är aktuellt som hbtq och utsattheten kring det, så hade jag nog skitit i det hela just p.g.a jag anser att jag är värd länkar i intervjuerna. Bloggen är ju lite av mitt skötebarn och ska uppmärksammas mer.  Jag får jobba hårdare på min matcho – hårdhet. 

Annars då? Jag har massvis med tankar, funderingar och saker jag vill göra med bloggen för att få den större. Mitt skötebarn ska växa. Men jag ska bara klura lite till och sen klura lite till , för att se hur jag ska gå tillväga och våga. Min skrivar-hjärna vill så mycket och det önskar mer inlägg från hjärtat med mer hbtq-relaterade inlägg! För jag berör och sätter tydligen huvudet på spiken när jag skrivit tidigare…  Jag kan ju det där, det är ju jag , men jag har fastnat .. Vad vill ni läsa för hbtq- relaterade inlägg?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Dennis Widmark 2 april, 2015 at 06:10

  Var kommer intervjun upp någonstans? =)

  • Reply tommytott 2 april, 2015 at 09:15

   Jag kommer länka när artikeln är uppe ! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.