Livsstil

Utvilad, söndag och lycka

Söndag morgon.

Godmorgon godingar. Hur har ni det? Jag har det fint och är lite i chock och är lycklig som ett barn. När jag kom ut på morgonpromenaden med Chanel så såg man blå himmel och sol – hello, i have missed you haha! Tänk att man kan bli så glad för så lite som lite blå himmel och lite sol. Jag och Chanel tog båda glädjeskutt och tog en lite längre morgonrunda, bara för att njuta lite extra, men nu sitter vi här vid datorn, med en latte och skön musik. Jag har sovit som ett litet barn, det märks att hösten är här för vi har fönstret öppet dygnet runt i sovrummet så i morse vid 8 tiden vaknade jag av att jag frös som fan och trodde istiden hade kommit, men det var bara kylig temperatur, svalt i sovrummet och halva täcket på golvet.

Hårprodukter.

Det är söndag och en kväll på jobbet väntas men innan det ska jag fixa här hemma, mysa med Chanel och googla på lite hårprodukter. Jag behöver införskaffa mig bra produkter för håret, typ någon olja mot torrt hår ? Har du något tips? Och så sitter jag och googlar på de snygga och väldoftande doftljus och doftpinnar. Hösten är här och det är tid att bunkra upp och göra lägenheten lite mysig och väldoftande.

Vad har ni för planer i dag?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Martin Andersson 10 september, 2017 at 10:15

  Först och främst en härlig blogg du har. Idag blir det en dag som dator support åt min far och kanske lite annat han behöver ha hjälp med. Ska nog även sätta mig men min nya blogg/sida och få den att bli något bra. Blir nog även en promenad för att fånga lite sol, man vet ju aldrig när den kommer härnäst. 🙂
  Jag kan tyvärr inte ge mycket tips på hårprodukter då jag inte har något behov av det… är lite små flint hahaha.

  • Reply tommytott 10 september, 2017 at 10:18

   Hej och välkommen in hit Martin, kul att du gillar bloggen. Ännu en orsak som gör dagen liten bättre! 🙂

   Härligt för din far att få lite extra hjälp med datorn.
   Haha, ja hårprodukterna behöver jag för att kanske inte bli flint, det är ju på god väg att bli lite glesbebyggelse på hjässan haha!
   Trevlig dag! 🙂

 • Reply Tina 11 september, 2017 at 10:17

  Hej vännen! Ja visst var det härligt att solen sken igår! Det var verkligen på tiden, man blir ju så mycket piggare. Hoppas allt är bra med dig vännen! Saknar dig! Är värdelös både på att blogga själv och läsa andras bloggar men du finns i mina tankar! KRAM

  • Reply tommytott 11 september, 2017 at 22:51

   Jag saknar dig vännen! KRAM

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.