Livsstil

Sjömannens choklad, glad kamphund och lördag kväll

Förlåt sjömannen , men jag råkar påbörja din chokladkaka.  Jag ligger i sängen och skäller på Chanel, det är ett jävla slickade på den hunden i dag haha och jag är lite övertrött och hjärnan går verkligen på högvarv. Kvällens arbete gick bra och jag har skrattat en hel del, är så glad att man har bra kollegor som har samma humor som mig och är på min linje att man måste tillåta sig själv att ha roligt på arbetet bland allt allvar.

När jag kommer hem möter jag syrran, Mattias och Chanel på gångbanan. Dom har haft kamphunden ikväll medan jag har jobbat  och så fick jag hem henne när jag slutade och det bästa av allt med detta är att hon får vara med människor hon tycker om och jag slipper ta nattpromenaden med henne då den redan var klar. 2 flugor i en smäll.

Jag gjorde mig direkt klar för sängen men inser att jag är lite övertrött, chokladsugen ( förlåt sjömannen, men min choklad har kylskåpsråttan ätit upp så jag börjar på  din ) och inser att min gump kommer inte tycka att vårt val av choklad är det bästa, men seriöst, det finns ingen godare choklad än marabou. <– jag efterlyser laktosfri tack 😉  Så när hjärnkontoret går på högvarv, jag får cravings på choklad så börjar jag ladda upp en vlogg på youtube och uppdaterar lite snabbt här. Men nu måste jag nog försöka sova lite, i morgon väntar ett nytt kvällspass med samma härliga gäng och jag ser fram emot en ny dag med fantastiska kollegor och att få kliva upp och göra mig en god latte . Kaffe tarmen suger, men för att skona mig själv nu och faktiskt få sova i natt så får det vänta tills imorgon bitti med en latte – den som väntar på något gott väntar alltid för länge.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.