Livsstil

Vad blir det för mat

Pasta carbonara

I mina sociala medier slår man på stort, det bokas antingen restaurang besök, det dukas upp till 3 rätters middag och det delas ut presenter till höger och vänster, för att man i dag ska vara extra kärleksfull mot sin partner.  Här hemma ställer sig sjömannen vid spisen och jag tog ut kamphundarna. Sjömannen kockar fortfarande när jag kommer in och då dukar jag, tänder ljus och försöker piffa till det så grant så mina sociala medier ska fyllas av vackra foton. Note to self – fyll för fan på glasen innan du tar foton och innan du hugger in i maten och äter halva när du inser att glasen är tomma och fotot nu inte är helt komplett men ändå får duga.

Vi slafsade i oss den sinnesjukt goda carbonara på mindre än 10 minuter, sjömannen har lagt sig i soffan hos kamphundarna och ligger och fiser. Jag har ett glas cola och sitter vid datorn och redigerar fotot och svär över hur dum jag är som inte fixar allt klar innan jag tar fotot, men i bland tar hungern över och det är lätt att vara efterklok och nu i efterhand är sjömannen egentligen värd en ros varje dag för alla år jag bloggat – för det är fan inte många som hade fixat att vara svinhungrig men ändå måste vänta för att jag ska ha det perfekta fotot.

Men vet ni? Alla hjärtans dag är lika underbart som vilken annan dag som helst, utan massa paket, gulliga lappar och svindyra blommor – och vi älskar inte varandra mindre bara för vi inte ger varandra presenter, svindyra presenter, utan jag daskar sjömannen i gumpen, ger honom en kyss och frågar om han tycker jag är lika upphetsande i dag som i går och han svarar , fan vad du pratar haha!

Den största skillnaden mot andra alla hjärtans dag är att sjömannen är hemma och jag har ett jobb där jag kommer hem och han inte vrålar – fy fan vad du stinker haha!

Det är vad jag kallar –kärlek!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.