Livsstil

Alla stjärtans dag, jobb och vårfeeling

Klockan ringde 05:20 första gången sen där efter ringde det ett par gånger till, plus ett par snoozningar så jag förstår att sjömannen blir vansinnig på mig, jag har nämligen svart bälte i att snooza och att kliva upp denna tiden på morgonen är inget jag är van vid och just nu känns det som att det är oerhört långt borta för mig att någonsin kunna vänja mig.

I morgon är det samma sak igen och då ska jag försöka kliva upp första gången larmet ringer, men vi får helt enkelt se. Detta blir spännande och se om han sparkar mig ur sängen eller om jag faktiskt tar mig upp själv.

I dag är det alla hjärtans ( stjärtans dag. Sjömannen möter mig på jobbet då han har handlat på willys till kvällens middag, pasta carbonara. Sen tar vi en promenad i ett soligt Malmö hem och det är verkligen vårfeeling i luften. Hemma trodde jag det skulle vänta en ros, men det gjorde det inte. Men jag deppar inte för det för dagen är ju inte över, utan han kanske tappar tvålen ikväll och visar en annan typ av ros. Vi får helt enkelt se.

Nu läsa lite bloggar, kolla de sociala medierna och kolla mailen som jag hoppas ekar tom på nya mail, för i dag orkar hjärnan inte vara mer produktiv och formell haha.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anki Viktorsson 14 februari, 2017 at 15:58

  Jag fick inte heller en ros men vi ska på restaurang ikväll med sonen o hans sambo. Kan bli trevligt❤Ha det göööt😘

 • Reply Louise 14 februari, 2017 at 17:51

  Firade min alla hjärtans dag på högskolan och skrev klart papern i avhandlingen som jag ska tenta i nästa vecka. Dessutom ska jag spendera en timme på barnens skola – föräldramöte och jag är verkligen inte sugen på det…speciellt inte att gå ut denna tiden.
  Kommer dock hem till nylagad mat och kladdmuffins.

  Ha en bra kväll.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.