Livsstil

Vad blir det för mat, skäggtrimmer och skinflådd

DSC_5355

 

Man tager vad man haver. Bacon i frysen så det fick bli en enkel men ack så god middag i dag. I dag har jag fan fått i mig mat 3 gånger, lika så i går.  Dagens krämiga pasta kryddades med citronpeppar för att bryta av det salta i baconet. Smaskens sa magen, men nu är det bra .. för ett par timmar då feedern inom mig troligen vill ha både lösvikts godis och chips. Men no.

Annars har jag faktiskt inte gjort mycket i dag, sneglat på berget med flyttkartonger, packat upp några men jag tog mig en varm dusch, vrålade i falsett i duschen. Helvete, det här med engångsrakhyvlar är fan i mig satans påhitt. Hur i helvete ska man kunna raka sig utan att slita med skinnet med dessa hyvlar?!

Vi glömde ju packa ner både skäggtrimmer och rakhyvel, men de 2 sista engångs rakhyvlarna jag köpte för ett halvår sedan åkte med. Jag förstår varför dom legat i ett halvår. #hejskinflåddpung.  Nu blir det spendera resten av kvällen i sängen, slappa ja och så ska ju de här kamphundarna ut, ett jädra springande i dessa trappor för mig. #bigbootybitches

För övrigt, är det någon som har tips på ruskigt bra skäggtrimmer? Alltså en trimmer som man kan välja längd på skägget. Maila mig i så fall på info@tommytott.com och ja, den ska inte kosta en förmögenhet!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Maggan 28 juli, 2015 at 18:11

    ser smaskigt ut!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.