Event & Bloggmiddagar

Victus på Axelsons spa

DSC_7152 (1)

I torsdags förra veckan var jag inbjuden till ett nytt fantastiskt event i skönhet och spa tecken på Axelsons spa. Jag har surfat in ett par gånger på Axelsons spa´s hemsida och kollat lite priser och olika behandlingar för min fibromyalgi, men jag har inte riktigt fått tummen ur och ta mig iväg, men nu kunde jag ju slå flera flugor i en smäll och faktiskt njuta av härliga människor i en fantastisk miljö.

DSC_7130 (1) DSC_7136 (1) DSC_7137 (1)

Det bjöds på gott tilltugg, champagne och fantastiska miljöer. Vi var ett härligt gäng bloggare som var inbjudna, både nya och gamla ansikten. Gänget bakom Walles & Glantz var inbjudna och så fick jag äran att äntligen träffa Victoria och Anna.

Vi blev välkomnande med varma kramar, smakrika bubblor och fick information om både Victus och Axelsons spa.

Mitt nya favorit märke i hudvård var på plats. Tidigare i år var jag ju på lanseringen av Solution by Victus och ikväll var dom på plats. Under kvällens gång skulle alla få ha en “egentid” med hudterapeut från Victus och analysera huden i ansiktet och faktiskt få veta hur gammal huden är och få en personlig produkt. Där fick jag kallsvetsningar och tänkte, nu kommer dödsdomen efter alla somrar som jag pressat i solen och slarvat med solskyddsfaktor och hudvården, så jag lät de andra gå före och så passade jag på att snacka lite mer med godingarna bakom Victus och tala om vad jag tycker om produkterna. Dessutom fick jag äran att träffa VD´n för Victus, Amir. En fantastisk man och det var riktigt kul att personligen få framföra hur bra produkterna är och hur mycket jag älskar dom.

DSC_7138 (1)

Medans hudanalysen pågick så fick jag även äran att få prata lite extra med ägaren av Axelsons spa, Rikard. Jag och Victoria fick rundvisning av Rikard, information om de olika behandlingarna och kunde passa på att fråga hur det kom att han öppnade spa. Det var riktigt intressant.

Jag imponeras av både Amir och av Rikard, 2 fantastiskt drivande män som faktiskt vågar och sticker ut. Och en dag hoppas jag att jag själv når mina mål och faktiskt tar hand om mig som dom.

DSC_7140 (1)

Nedan ser ni lite produkter från de fantastiska märket – Solution by victus. 

DSC_7146 (1) DSC_7149

Tiden bara sprang iväg och jag fick smita in hos tjejerna på victus. Maskinen hade gett upp men jag kommer inte undan för det, utan jag ska få inbjudan till att komma till kontoret för att göra hudanalysen och få fantastiska råd om hur jag kan fortsätta ta hand om min hud på bästa sett.

Med oss hem gick vi med en grym goodiebag, som jag kommer visa i ett eget inlägg. Tiden sprang iväg och jag gick hem med ett lyckorus .. igen. Ännu mer information och inspiration att faktiskt våga fortsätta vara jag och att faktiskt vara stolt över att jag som kille verkligen försöker ta hand om mig och min hund.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.